Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πατρών, των Δημοτικών Αρχών και των Τμημάτων της Τροχαίας της Περιφέρειας.

Ι.Ο.ΑΣ: Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2012

Πραγματοποιήθηκε στις 17/9, συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά από σχετική πρόσκληση του Αντιπερειφερειάρχη Ανάπτυξης  και Αγροτικής Πολιτικής και της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

 
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/9, συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά από σχετική πρόσκληση του Αντιπερειφερειάρχη Ανάπτυξης  και Αγροτικής Πολιτικής, κου Γεώργιου Αγγελόπουλου και της Προέδρου του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κας Βασιλικής Δανέλλη-Μυλωνά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πατρών, των Δημοτικών Αρχών και των Τμημάτων της Τροχαίας της Περιφέρειας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα» κατόπιν σχετικής προγραμματικής σύμβασης που έχουν συνυπογράψει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των 112 ωφελούμενων ανέργων που θα απασχοληθούν καθώς και την οριστικοποίηση των σχεδίων δράσης με καθορισμό των προτεραιοτήτων ανά περιοχή υλοποίησης.

Η συνάντηση συντονίστηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη, κο Αγγελοπουλό και την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, κα Δανέλλη-Μυλωνά και σε αυτή συμμετείχαν ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Φίλιας και Χρήστος Λέγκας, ο Αντιδήμαρχος Αιγίου Στάθης Τσούκαλος, ο Βασίλης Δρυλλής εκ μέρους του Δήμου Αμφιλοχίας, οι Παναγιώτης Μητρούλιας και Βασίλης Διαμαντόπουλος εκ μέρους της Τροχαίας Πατρών και της Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων, ο Πανταζής Ράμμος εκ μέρους της Τροχαίας Ναυπάκτου, ο συγκοινωνιολόγος Νίκος Μηλιώνης, η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγήτρια κα ¶ννα Ρούσσου και τα στελέχη του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς» Βασίλης Σταματόπουλος, Μαρία Νιωτάκη και Δέσποινα Κοντορίζου.