Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Το Fiat Punto Van προσφέρεται με κόστος αγοράς από 7.900 ευρώ χωρίς ωστόσο να έχει συνυπολογιστεί ο ΦΠΑ που ανέρχεται στα 1.730 ευρώ.

Fiat επαγγελματικά από 7.400 ευρώ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2012

Νέες και ιδιαίτερα προσιτές τιμές που ξεκινούν από τα 7.400 ευρώ ανακοίνωσε η Fiat Professional για όλα τα μοντέλα της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της.

 

Σύμφωνα με τη νέα προωθητική ενέργεια της Fiat Professional, τα δημοφιλή ελαφρά επαγγελματικά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρεται σε ιδιαίτερα ελκυστικές νέες τιμές λιανικής.

Μεταξύ των οχημάτων που είναι διαθέσιμα με εξαιρετικά μικρό κόστος απόκτησης συγκαταλέγεται το Fiat Punto Van με ωφέλιμο φορτίο έως και 520 κιλών, το νέο Fiorino που μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 660 κιλών και όγκο έως 2,8 κ.μ. και φυσικά το δημοφιλές Doblo Cargo με δυνατότητα μεταφοράς εμπορευμάτων βάρους έως και 1t.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο τιμοκατάλογο που ανακοίνωσε η Fiat Professional αναγράφονται τιμές στις οποίες δεν έχει συμπεριληφθεί ο ΦΠΑ σε αντίθεση με το όφελος από το μέτρο της κρατικής απόσυρσης. 

Tags: FIAT DOBLO