ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα ρύθμιση για εκμίσθωση ΙΧ με οδηγό, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.

Νέα ρύθμιση για εκμίσθωση ΙΧ με οδηγό, προβλέπει το πολυνομοσχέδιο.

Ρύθμιση για εκμίσθωση ΙΧ με οδηγό

3.586 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2012)

Τη δυνατότητα εκμίσθωσης από τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης με οδηγό, προβλέπει ρύθμιση του υπουργείου Μεταφορών, η οποία κατατίθεται με το πολυνομοσχέδιο.

autotriti team

Τη δυνατότητα εκμίσθωσης από τουριστικά γραφεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης με οδηγό μέσω προκράτησης με αντίστοιχη σύμβαση ελάχιστης διάρκειας 12 ωρών προβλέπει ρύθμιση του υπουργείου Μεταφορών, η οποία κατατίθεται με το πολυνομοσχέδιο.
Στη συγκεκριμένη υπηρεσία θα απαγορεύεται η είσπραξη κομίστρου, ενώ για τους παραβάτες προβλέπονται αυστηρές ποινές: φυλάκισης έξι μηνών, χρηματική 3.000 ευρώ και ανάκληση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος για δύο χρόνια.
Παράλληλα, με την ίδια ρύθμιση επιτρέπεται σε ξενοδοχειακά καταλύματα η χρήση ιδιόκτητων επιβατικών αυτοκίνητων, τα οποία θα μεταφέρουν χωρίς κόμιστρο τους πελάτες τους από το ξενοδοχείο σε λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αντίστροφα. Η υπηρεσία αυτή (shuttle service) επιτρεπόταν μέχρι σήμερα με τη χρήση ειδικών λεωφορείων, άνω των 10 θέσεων.
Σε συνδυασμό με την προτεινόμενη ρύθμιση, δίνεται το δικαίωμα και σε εταιρείες ή συνεταιρισμούς ταξί να συνάπτουν συμβάσεις ολικής ή μερικής εκμίσθωσης των αυτοκινήτων τους με ξενοδοχειακές μονάδες. Το κόμιστρο θα καθορίζεται από τη σύμβαση μεταξύ εταιρείας ταξί και ξενοδοχείου για τη μεταφορά των πελατών από και προς το σημείο εισόδου/εξόδου προς το ξενοδοχείο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Smart
NEXEN N BLUE S