• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Πλεονέκτημα του Picanto αποτελεί και η ευκολία στο παρκάρισμα, αλλά και η ευελιξία του στις αστικές μετακινήσεις.

Τη νεανική σχεδίαση του αμαξώματος ακολουθεί και το εσωτερικό του Picanto, με τους πολύ καλούς χώρους και το ικανοποιητικό πορτ-μπαγκάζ των 200 λίτρων.

Μίνι Kia Picanto 1,0 – Αρέσει και δεν καίει!

26.522 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/1/2013

Συμπληρώνοντας 1 χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά, το Kia Picanto 2ης γενιάς αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στη μίνι κατηγορία. Το αυτοκίνητο πόλης της Kia, από πλευράς αισθητικής, παρουσιάζει ιδιαίτερα νεανικά στοιχεία στο εξωτερικό του, ενώ ευχάριστη είναι και η εικόνα στην καμπίνα με την καλή ποιότητα και εργονομία. Η οδική συμπεριφορά είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του αυτοκινήτου, αφού εμφανίζεται ασφαλές σε διαδρομές εκτός πόλεως, ακόμα και σε πιο σβέλτους ρυθμούς. Θετική είναι και η αίσθηση που λαμβάνει ο οδηγός από το τιμόνι, με τη μέτρια όμως επαναφορά, όπως και από τα αποτελεσματικά φρένα. Επιπλέον, ο 3κύλινδρος 1.000άρης κινητήρας των 69 ίππων διαθέτει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, καλές επιδόσεις και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Θετικά κρίνεται το Picanto και για τους άνετους χώρους των επιβατών και για το πορτ μπαγκάζ των 200 λτ.
Βασικός εξοπλισμός
6 αερόσακοι, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, ηχοσύστημα

Εκπτώσεις-Προσφορές
Για την αγορά του Kia Picanto, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει έκπτωση 800 ευρώ και η τιμή του αυτοκινήτου μειώνεται στα 9.590 ευρώ.

3 λόγοι απόκτησης
- Ανά έτος (ή 15.000 χλμ.) απαιτεί μόνο 1.043 ευρώ σε βενζίνη
- Τέλη κυκλοφορίας έχει μηδενικά
- Η ετήσια ασφάλισή του είναι 346 ευρώ χωρίς κλοπή ή 475 ευρώ με κλοπή