Το νέο Civic wagon θα επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου, με έμφαση στην πρακτικότητα και της ευρυχωρία.

Πρόγευση για το Honda Civic Wagon

4.212 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2013

Η Honda ανακοίνωσε ότι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, την πρωτότυπη έκδοση wagon του δημοφιλούς Civic, δίνοντάς μας μια μικρή πρόγευση.

 
Civic wagon concept 
Εξωτερικά, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το μοναδικό σκίτσο που δίδεται στη δημοσιότητα, το Civic wagon concept παρουσιάζει έντονες σχεδιαστικές ομοιότητες με την τελική έκδοση μαζικής παραγωγής. Το νέο Civic θα επεκτείνει τη γκάμα του μοντέλου, με έμφαση στην πρακτικότητα και της ευρυχωρία.  

Εξελιγμένο Honda NSX Concept 
Το νέο Honda NSX Concept πραγματοποιώντας τώρα το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, δίνει μία γεύση από τη σχεδιαστική κατεύθυνση στην οποία θα βασιστεί το εσωτερικό της επόμενης γενιάς  NSX.  Εξωτερικά, παραμένει πιστό στη σχεδιαστική φιλοσοφία του αρχικού πρωτοτύπου, διατηρώντας το χαμηλωμένο και φαρδύ στήσιμο με τις δυναμικές και γοητευτικές αναλογίες. Η βασική αισθητική τονίζεται με καθαρές, μοντέρνες και απλές επιφάνειες και έντονες λεπτομέρειες που αποπνέουν τον αέρα και τη high-tech αίσθηση ενός υπεραυτοκινήτου. 

CR-V 1.6 i-DTEC
Μετά το Civic, τώρα και το CR-V θα προσφέρεται με το νέο 1.6  i-DTEC diesel φιλοσοφίας Earth Dreams Technology της Honda. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα διατίθεται με κίνηση στους δύο τροχούς και μηχανικό κιβώτιο πετυχαίνοντας άριστη ισορροπία επιδόσεων και οικονομίας. Ο 1.6 i-DTEC diesel είναι ο ελαφρύτερος κινητήρας στην κατηγορία του, διασφαλίζοντας για το CR-V ζωηρές επιδόσεις, ευελιξία  και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Το CR-V 1.6 i-DTEC θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά από το Φθινόπωρο 2013.

Tags: HONDA CIVIC