Το Ford SYNC στέλνει αυτομάτως τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το Ford SYNC στέλνει αυτομάτως τις συντεταγμένες της τοποθεσίας σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μεγαλύτερη ασφάλεια με το Ford SYNC

2.820 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2013)

Το σύστημα Ford SYNC μπορεί να σας επιτρέπει να ελέγξετε φωνητικά τη μουσική και να λαμβάνεται κλήσεις, αλλά έχει και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αυτομάτως Κλήση Έκτακτης Ανάγκης, που ενδέχεται να σας σώσει τη ζωή.

Η υπηρεσία «Κλήση Έκτακτης Ανάγκης» είναι μια σημαντική λειτουργία του Ford SYNC, που ενδέχεται να σας σώσει τη ζωή. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση ατυχήματος, η τεχνολογία αυτή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματα απευθείας κλήση στην υπηρεσία έκτακτης βοήθειας (112), όταν ανοίξει ο αερόσακός σας ή απενεργοποιηθεί η αντλία καυσίμου. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ώστε να μεταδίδει κρίσιμες πληροφορίες, όπως τις συντεταγμένες GPS στις οποίες βρίσκεστε, ακόμα και στην περίπτωση που εσείς δεν ξέρετε πού βρίσκεστε ή δεν μπορείτε να τις παράσχετε οι ίδιοι.
Το σύστημα Ford SYNC αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό στο νέο Ford Fiesta, στο νέο Ford B-MAX, και στο νέο Ford Focus ST. Αυτή η τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα Ford στο κοντινό μέλλον.
  
Να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία «Κλήση Έκτακτης Ανάγκης» λειτουργεί σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί σε συνδυασμό με συμβατό κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρίσκεται μαζί σας όταν ανοίξει ένας αερόσακος (εξαιρούνται οι αερόσακοι γονάτων) ή όταν ένας αισθητήρας ανιχνεύσει σύγκρουση και διακόψει τη λειτουργία της αντλίας καυσίμου. Η λειτουργία κειμένου και η υπηρεσία κλήσης Έκτακτης Ανάγκης δεν υποστηρίζονται σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda