10+4 αυτοκίνητα που αγοράζω μέχρι 15.000 ευρώ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

10+4 αυτοκίνητα που αγοράζω μέχρι 15.000 ευρώ

57.004 Επισκέψεις στο άρθρο

Τι αυτοκίνητο μπορώ να αγοράσω με τιμή έως 15.000 ευρώ; Το autotriti.gr δίνει την απάντηση σε όσους διαθέτουν το πολύ μέχρι 15 χιλιάρικα για να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο, παρουσιάζοντας όλες τις προτάσεις από μίνι, μίνι Crossover και μικρά.

6 μίνι και 8 μικρά που αγοράζεις μέχρι το πολύ 15 χιλιάρικα

Οι 15 χιλιάδες ευρώ είναι ένα ποσό που μπορεί να διαθέσει κανείς για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου στις μέρες μας, όπου το «κύμα» ακρίβειας σε όλους τους τομείς σαρώνει. Αλλωστε, αυτό επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων (ΣΕΑΑ), όπου τα περισσότερα αυτοκίνητα που πωλούνται είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το πόσο των 15.000 ευρώ, το οποίο εξετάζουμε στο συγκεκριμένο θέμα. Εμείς βρήκαμε όλα τα αυτοκίνητα σε αυτές τις τιμές και σας τα παρουσιάζουμε στις εξοπλιστικές εκδόσεις που πληρούν το «ταβάνι» των 15 χιλιάδων, με μια μικρή απόκλιση έως και 300 ευρώ παραπάνω.

Ο μπαξές των 15.000 ευρώ έχει αυτοκίνητα από την μίνι και τη μικρή κατηγορία, καθώς επίσης και 2 μίνι με Crossover στοιχεία που μας έρχονται από την ανατολή. Είτε κάποιος εστιάζει στον εξοπλισμό και πηγαίνει σε μικρότερες διαστάσεις, ή θέλει πιο «πολύ» αυτοκίνητο σε αυτά τα λεφτά και κατευθύνεται προς τα μικρά, που είναι η best selling κατηγορία της ελληνικής αγοράς, εδώ θα βρείτε τα δεκατέσσερα ήπια υβριδικά, ατμοσφαιρικά ή και turbo βενζίνης που διατίθενται στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα, για τους πιο περιπετειώδεις τύπους, υπάρχουν και δύο ιαπωνικά μίνι με Crossover στοιχεία, ένα εκ των οποίων (σ.σ. το Toyota Aygo X) είναι και ετοιμοπαράδοτο αυτή τη στιγμή.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, χωρισμένα ανα κατηγορία σε μίνι και μικρά...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
home pro
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel