Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή εξαγορά είδαν το φως της δημοσιότητας...

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή εξαγορά είδαν το φως της δημοσιότητας...

2 δις θα κοστίσει η εξαγορά της Opel

6.705 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Την πιθανή τιμή εξαγοράς της Opel από το Group PSA δημοσίευσαν ξένες πηγές σήμερα, με περισσότερες φήμες να κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της συμφωνίας μέχρι και την επόμενη Πέμπτη.

Περισσότερα στοιχεία για την πιθανή εξαγορά της Opel από το Group PSA είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ξένες πηγές αναφέρουν ότι γνωρίζουν το ποσό έναντι του οποίου η GM θα πουλήσει την Opel, το οποίο ανέρχεται στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια .

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για προκαταβολή, σε ρευστό, του ενός δισεκατομμυρίου προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ωστόσο, αυτό το ποσό είναι πολύ πιθανό να μεταβληθεί, μέχρι την οριστική συναλλαγή, η οποία ακόμη παραμένει αβέβαιη.

Ακόμη, στοιχεία για το πότε πιθανόν θα γίνει η συμφωνία, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προχωρήσει ακόμη, ήρθαν στο φως. Αναλυτικά, είναι πολύ πιθανόν η εξαγορά να γίνει πριν την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Μαρτίου, όταν και η PSA θα δημοσιεύσει τα κέρδη της χρονιάς.

Τέλος, ο λόγος για τον οποίο η συμφωνία δεν έχει ακόμη προχωρήσει είναι ότι οι δύο εταιρείες έχουν παρόμοια προϊόντα, ενώ η PSA θα πρέπει να εξασφαλίσει μεταξύ άλλων, την συνέχεια της παραγωγής των Opel στην Αγγλία για μια δεκαετία ακόμη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
fiat