Ένα από τα πιο γνωστά κινεζικά μοντέλα-αντιγραφή είναι το Landwind X7 που κατασκευάστηκε μεταξύ 2015 και 2019.

20 μοντέλα αντιγραφές made in China (+vid)

2.868 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2020)

Τα προϊόντα απομιμήσεις που μπορεί κανείς να βρει στην κινεζική αγορά εκτείνονται σε μία ευρεία γκάμα, με το χώρο του αυτοκινήτου να μην αποτελεί εξαίρεση. Ένα βίντεο συγκέντρωσε 20 από τα κινεζικά μοντέλα κόπιες και μας τα παρουσιάζει.


Κάποια είναι βέβαιο πως θα τα γνωρίζετε, κάποια άλλα όχι, όμως αυτό που αποδεικνύεται είναι πως οι Κινέζοι έχουν εξερευνήσει αρκετά καλά τις υπόλοιπες αγορές και τα αυτοκίνητα των πιο γνωστών εταιρειών προκειμένου στη συνέχεια να παρουσιάσουν τη δική τους κόπια.
 
Ίσως ένα από τα πιο γνωστά είναι το Landwind X7 που κατασκευάστηκε μεταξύ 2015 και 2019. Όντας σχεδόν πιστό αντίγραφο του Range Rover Evoque, το X7 αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τις δύο εταιρείες να ξεκινήσουν τη δικαστική διαμάχη. Τελική νικήτρια μετά από πολλούς αγώνες ήταν η Land Rover, μπαίνοντας έτσι τέλος στην παραγωγή του Χ7 που αποσύρθηκε.
 
Φυσικά αντιγραφές υπάρχουν και στα supercar, όπως το Suzhou Eagle Carrier, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα λέγαμε πως έχει λάβει υβριδικό σχεδιασμό με το μπροστά άκρο να θυμίζει τη Ferrari F12 Berlinetta, αλλά το υπόλοιπο σχέδιο του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των αναλογιών του να είναι πολύ παρόμοιο με την Porsche Cayman .   
 
Ένα ακόμα όχημα είναι το Beijing BJ80, το οποίο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως την κινεζική απομίμηση της Mercedes-Benz G-Class και φυσικά πολλά ακόμα αυτοκίνητα.

Το παρακάτω βίντεο έχει συγκεντρώσει 20 από αυτά.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN