20+ νέα μοντέλα μέχρι το 2026 θα παρουσιάσει η Audi!

20+ νέα μοντέλα μέχρι το 2026 θα παρουσιάσει η Audi!

2.266 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2023)

Η Audi θα λανσάρει πάνω από 20 νέα αυτοκίνητα μέχρι το 2026 σε μία τεράστια προϊοντική επίθεση, στην πορεία που κάνει προς μία πλήρως ηλεκτρική γκάμα μοντέλων!

Ετοιμάζει προϊοντική επίθεση η Audi

Καθώς σκοπεύει να αποκτήσει πλήρως ηλεκτρική γκάμα, η Audi ετοιμάζεται να λανσάρει έναν μεγάλο αριθμό νέων μοντέλων μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Τα επόμενα χρόνια θα είναι μεταβατικά για την Audi καθώς θα βαδίζει στο συγκεκριμένο «μονοπάτι», για αυτό και τα ηλεκτρικά μοντέλα θα έρχονται μαζί με νέα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

20+ νέα αυτοκίνητα μέχρι το 2026

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο επικεφαλής σχεδιασμού της γερμανικής φίρμας, Marc Lichte, ανακοινώνοντας την άφιξη 20+ νέων αυτοκινήτων μέχρι το 2026... «Εργαζόμαστε για ηλεκτρικά και διαδόχους των μοντέλων με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πρόκειται να δούμε το μεγαλύτερο λανσάρισμα προϊόντων στην ιστορία της Audi με περισσότερα από 20 αυτοκίνητα τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που εστιάζουμε σε αυτοκίνητα όπως το Activesphere concept, το οποίο είναι το τελευταίο πρωτότυπο αυτοκίνητο για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στη σειρά παραγωγής».

Στο τέλος το μοντέλο παράγωγης με βάση το Activesphere

Η πανσπερμία νέων μοντέλων που ετοιμάζει η Audi θα καλύπτει ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της, με το προαναφερθέν Activesphere να είναι ένα από τα τελευταία που θα ντεμπουτάρουν χρονικά και θα παρουσιαστεί ως εναλλακτική ηλεκτρική λύση απέναντι στα Land Rover Defender και Mercedes G-Class.

Πρώτο ηλεκτρικό Audi στην ΡΡΕ πλατφόρμα το Q6 e-tron

Η επερχόμενη πλατφόρμα PPE της εταιρείας - που αναπτύχθηκε από κοινού με την Porsche - θα αποτελέσει τη βάση αυτού και άλλων ηλεκτρικών οχημάτων. Το πρώτο Audi που θα εμφανιστεί και θα είναι δομημένο στη συγκεκριμένη αρχιτεκτονική θα είναι το Q6 e-tron. Ένα πλήρως ηλεκτρικό A6 e-tron σεντάν θα ακολουθήσει το 2023, πριν κάνει την εμφάνισή της και η πιο πρακτική έκδοση Avant το επόμενο έτος. Στα υψηλότερα κλιμάκια της γκάμας θα δούμε το πολυτελές A8, που θα γίνει ηλεκτρικό με τη μορφή του A8 e-tron, έχοντας σύνδεση με το πρωτότυπο Grandsphere. Αναμένονται επίσης ηλεκτρικές εκδόσεις και άλλων βασικών μοντέλων, αν και η Audi θα λανσάρει παράλληλα νέες εκδόσεις και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, η τελευταία από τις οποίες θα τεθεί σε παραγωγή το 2025.

Πάνω από 600 χιλιόμετρα η αυτονομία

Κλείνοντας να θυμίσουμε πως η πλατφόρμα PPE επιτρέπει γρήγορη φόρτιση έως και 270 kW και συνδυάζεται μεταξύ άλλων και με μεγάλες μπαταρίες 100 kWh που αναμένονται για εκδόσεις κορυφαίων προδιαγραφών για αυτονομία που ξεφεύγουν από το όριο των 600 χιλιομέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
15.3 test electric
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel