2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

3.000 ολοκαίνουριες BMW κάθονται και σαπίζουν επί 6 χρόνια

6.564 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Τρεις χιλιάδες καινούρια αυτοκίνητα BMW και MINI κάθονται και σαπίζουν επί 6 χρόνια σε μια τεράστια έκταση στον Καναδά, επειδή έπεσαν «θύματα» μιας τρομερής χιονοθύελλας.

Περίπου 3.000 αυτοκίνητα της BMW και της ΜΙΝΙ βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε μια περιοχή στο Βανκούβερ του Καναδά για περίπου 6 χρόνια, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως κανένα από αυτά δεν θα βγει σύντομα σε δημόσιο δρόμο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δεν είναι λειτουργικό κανένα από αυτά
Όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονται εκεί είχαν την ατυχία να μείνουν απροστάτευτα στο λιμάνι του Χάλιφαξ κατά την διάρκεια μιας χιονοθύελλας το 2015. Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τα αυτοκίνητα έμειναν μέσα στο νερό και τα περισσότερα από αυτά έχουν αλλοιωθεί από το αλάτι και την υγρασία, με αποτέλεσμα τα ηλεκτρικά τους, η ανάρτησή τους και άλλα βασικά μέρη να είναι για πέταμα.

Η ΒΜW δεν τα επισκεύασε ποτέ
Οι Αρχές ενημέρωσαν την BMW και το τι συνέβαινε, πριν ακόμα φτάσουν τα αυτοκίνητα σε αυτή την άθλια κατάσταση, ωστόσο η βαυαρική φίρμα δεν θεώρησε πως την συνέφερε να προσπαθήσει να τα επισκευάσει. Αντίθετα, τα αντικατέστησε με καινούρια.

Πολλά M μοντέλα ανάμεσά τους
Το video είναι κακής ποιότητας, ωστόσο μπορούμε να δούμε πως ανάμεσα στα αυτοκίνητα βρίσκεται μια Μ4, μια M6, μια σπάνια Alpina B6. Ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα μοντέλα M. Tα 3.00 αυτοκίνητα θα παραμείνουν εκεί μέχρι να καταστραφούν ή να ανακυκλωθούν.

Πολλά M μοντέλα ανάμεσά τους!
Τρεις χιλιάδες καινούρια αυτοκίνητα BMW και MINI κάθονται και σαπίζουν επί 6 χρόνια, επειδή έπεσαν «θύματα» μιας τρομερής χιονοθύελλας.
Εσύ θα πήγαινες να ρίξεις μια ματιά;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
OPEL