Στην αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα βλέπετε την πρόταση του συνεργάτη μας για το VW T-Sport.

3 νέα SUV από τη VW

19.551 Επισκέψεις στο άρθρο (27/12/2019)

Η Volkswagen κατοχύρωσε τρεις νέες ονομασίες που παραπέμπουν σε SUV μοντέλα, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο για τον ερχομό τους. T-Sport, T-Coupe και T-Go σας περιμένουμε...

Οι παγκόσμιες τάσεις θέλουν τα SUV σε κυρίαρχη θέση τα τελευταία χρόνια στις αγορές, κάτι που η VW φαίνεται πως έχει καταλάβει καλά και ψάχνει τρόπους να εμπλουτίσει τη γκάμα της. Έχοντας ήδη στο ρόστερ τα T-Cross και T-Roc στα μικρά SUV, το Tiguan στα μικρομεσαία και το Touareg στο άνω άκρο θέλει να εντάξει και νέους παίκτες για την κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς.

Γι΄ αυτό ήρθαν στο προσκήνιο τρεις νέες ονομασίες μοντέλων, που κατοχυρώθηκαν πρόσφατα από την μάρκα στο γερμανικό γραφείο πνευματικής ιδιοκτησίας, οι T-Sport, T-Coupe και T-Go. Φυσικά, η κατοχύρωση δεν σημαίνει ντε και καλά ότι θα χρησιμοποιηθούν ωστόσο ένα εξ αυτών το περιμέναμε σίγουρα και έχουμε πληθώρα πληροφοριών. Ο λόγος για το T-Sport, την κουπέ στιλιστική εκδοχή του T-Cross που, αν και θα κατασκευάζεται στη Βραζιλία, θα έχει στόχο την παγκόσμια αγορά (Διαβάστε την αναλυτική κατασκοπεία για το VW T-Sport εδώ)

Όσον αφορά στο T-Coupe προφανώς θα είναι ένα SAC (Sports Activity Coupe) μοντέλο στα πρότυπα των σύγχρονων SUV με κουπέ στιλ, π.χ. BMW X2, X4  κ.λπ. με την έντονα κεκλιμένη οροφή που αποπνέει ένα πιο σπορτίφ χαρακτήρα. Τέλος, το T-Go ενδέχεται να είναι η «περιπετειώδης» εκδοχή κάποιου μοντέλου πόλης ή κάτι εντελώς φρέσκο που δεν έχουμε ξαναδεί σε μικρό σχήμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε τι θα γίνει στην πορεία αφού, τουλάχιστον όσον αφορά τις ονομασίες T-Coupe και T-Go δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες προς το παρόν.

Mercedes
moto