• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα diesel αυτοκίνητα είναι το hot thing αυτή τη στιγμή, απτό παράδειγμα είναι και η Α160 CDI, η μικρότερη πετρελαιοκίνητη A-Class.

Σχεδιαστικά η νέα γενιά του Qashqai εμπνέεται από αυτή του πρωτότυπου Hi-Cross της περσινής έκθεσης της Γενεύης για να μας φέρει ένα πιο δυναμικό σχήμα σε σχέση με το πρώτης γενιάς μοντέλο.

To ανανεωμένο Ford Fiesta διατηρεί την ευχάριστη οδική του συμπεριφορά και επωφελείται από τον νέο 1.000άρη κινητήρα της Ford.

Το όνομα βαρύ… 10 γενιές Corolla έχουν περάσει άλλωστε. Και η 11η έρχεται πολύ δυναμικά να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα της κατηγορίας.

4 μοντέλα με Master οικονομικών

68.265 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2014

Η χαμηλή κατανάλωση, η δελεαστική τιμή αγοράς, το «more car for your money» και η μεταπωλητική αξία είναι ορισμένα από τα βασικότερα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου. Παρουσιάζουμε λοιπόν 4 μοντέλα που παίρνουν Master Οικονομικών στους παραπάνω τομείς.

 
Αναμφίβολα, η κατανάλωση ενός αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό θέμα, μιας και μέχρι πρότινος η άποψη σχετικά με τα μοντέλα που δεν «καίνε» αφορούσε τα αυτοκίνητα της μικρής κατηγορίας, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα δεν ισχύει. 
Οι νέες τεχνολογίες, οι οποίες εφαρμόστηκαν από τους μηχανικούς των περισσότερων εταιρειών επάνω στα μηχανολογικά τους σύνολα επιτρέπουν υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστους ρύπους CO2, ενώ μπορούν να κινούν άνετα μοντέλα και στις κατηγορίες των μικρομεσαίων, crossover και premium. Σήμερα, συναντάμε αυτοκίνητα μικρομεσαίας κατηγορίας να εφοδιάζονται με 1.000 κ.εκ. τούρμπο κινητήρα και crossover ή SUV να… διώχνουν τη «ρετσινιά» των ακριβών –στη μετακίνησή- τους αυτοκινήτων, αφού κάτω από το καπό τους συναντάμε ακόμα και 1.200αρηδες τούρμπο κινητήρες.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι και η τιμή του αυτοκινήτου, για τα δεδομένα της κατηγορίας που ανήκει, πάντα σε συνάρτηση με αυτά που προσφέρει. Για παράδειγμα, σήμερα στην αγορά μπορεί κάποιος να βρει αρκετά ελκυστικές προτάσεις καινούργιων αυτοκινήτων, με σύγχρονους κινητήρες χαμηλού κυβισμού και υψηλής απόδοσης και με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας ακόμη και από τις βασικές εκδόσεις. 

Φυσικά, από τα παραπάνω κριτήρια δεν θα μπορέσουμε να εξαιρέσουμε τον τομέα της μεταπωλητικής αξίας. Έτσι, βασικός λόγος αγοράς μπορεί να είναι και το κατά πόσο ένα μοντέλο «κρατά» την τιμή του σε βάθος χρόνου, κάτι που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η αξία του, το κύρος της φίρμας, η εμπορική του πορεία κτλ. 

Στο συγκεκριμένο θέμα, παρουσιάζουμε 4 μοντέλα από τις κατηγορίες των μικρών, μικρομεσαίων, premium και crossover που έχουν Master Οικονομικών σε τιμές, κατανάλωση, μεταπωλητική αξία αλλά και στον τομέα του «more car for your money».