• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η VW γιόρτασε τα 40ά γενέθλια του Golf στο Πεκίνο με το λανσάρισμα του επετειακού Golf Edition concept.

Αν και η VW δεν αποκάλυψε αν το Golf Edition θα παραχθεί, εντούτοις μοιάζει σαν κανονικό μοντέλο παραγωγής.

Το VW Golf Edition concept είναι το πρώτο Golf τελευταίας γενιάς που διαθέτει ξύλινο διάκοσμο στο εσωτερικό του.

Στην καμπίνα, τις εντυπώσεις κλέβουν τα δύο τόνων (St. Tropez και Black) δερμάτινα καθίσματα, με τις ραφές σε σχήμα διαμαντιού.

40 χρόνια Golf

8.615 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2014

Το «γκολφάκι» μεγάλωσε, έκλεισε τα 40 και η VW γιόρτασε το γεγονός με την παρουσίαση στο Πεκίνο της επετειακής του έκδοσης σε πρωτότυπη μορφή, το Golf Edition.

 
Το επετειακό Golf της Auto China 2014 είναι βαμμένο σε ένα λευκό χρώμα (Magic Morning), ενώ φέρει ζάντες 19 ιντσών (Madrid) αποκλειστικής σχεδίασης. Οι καθρέπτες είναι σε ματ απόχρωση χρωμίου, ενώ ένα λογότυπο με τον αριθμό «40» κοσμεί την κεντρική κολόνα του οχήματος.

Το VW Golf Edition φτιάχτηκε ειδικά για την Κίνα και είναι το πρώτο Golf τελευταίας γενιάς που διαθέτει ξύλινο διάκοσμο στο εσωτερικό του. Εκεί, τις εντυπώσεις κλέβουν τα δύο τόνων (St. Tropez και Black) δερμάτινα καθίσματα, με τις ραφές σε σχήμα διαμαντιού. Στο πίσω κάθισμα συναντάμε την ίδια λογική, με τις δύο εξωτερικές θέσεις να δημιουργούν την ψευδαίσθηση των ξεχωριστών καθισμάτων. Ο ξύλινος διάκοσμος συνδυάζεται με το γυαλιστερό μαύρο υλικό που καλύπτει την κεντρική κονσόλα και περιβάλει τα όργανα ελέγχου και τους αεραγωγούς. Τέλος, τα πατάκια ακολουθούν τα σχέδιο διαμαντιού, ενώ οι πόρτες διαθέτουν κρυφό φωτισμό.