• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Και όμως 1 στους 6 αγοράζει αυτοκίνητο χωρίς να κάνει test drive!

Ξέρεις να κάνεις test drive ή πας για τη φιγούρα;

Διαβάστηκε από 32682 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2017

Αγόρασες αυτοκίνητο χωρίς να κάνεις test drive και το μετάνιωσες; Δες τώρα τους 5 κανόνες του test drive και μην πηγαίνεις μόνο για φιγούρα.

 
Σας φαίνεται περίεργο; Και όμως 1 στους 6 αγοράζει αυτοκίνητο χωρίς να κάνει test drive! Ουσιαστικά δηλαδή αγοράζει γουρούνι στο σακί. Από εκεί και πέρα, οι 5 στους 6 κάνουν σωστό ή μούφα test drive; Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα test drive διαρκούν 10 περίπου λεπτά και η διαδρομή τους δεν εξομοιώνει τις καθημερινές σας διαδρομές. 
 
Φυσικά, μία πρώτη γεύση θα την πάρετε. Θα δείτε π.χ. αν βολεύεστε στο κάθισμα, αν έχει χώρους που σας καλύπτουν, αν βλέπετε καλά προς τα έξω και από τι υλικά είναι φτιαγμένο (στην καμπίνα τουλάχιστον, ακόμη και αν η εμπειρία σας σε αυτό είναι ελάχιστη και εξαρτάται από το πόσα άλλα μοντέλα έχετε περιεργαστεί προηγουμένως) και βέβαια το πόσο όμορφο είναι και από κοντά! 
Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά και στο κάτω-κάτω, το σωστό test drive έχει τα μυστικά του. Τα εξής πέντε!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Ξγ

    Σν ξερουμε;; ναι ξερουμε αλλα τα λομγια οι αντιπροσωπειες σου φινου σμαξι το οποιο κατα 90% δεν ειναι αυτο που θες, διαδρομη οπου γουσταρουν αυτοι και οσο χρονο γουσταρουν αυτοι. Βλεπετε εμεις δεν ειμαστε δημοσιογραφοι για να μας γλειφουν.