• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Και όμως 1 στους 6 αγοράζει αυτοκίνητο χωρίς να κάνει test drive!

Ξέρεις να κάνεις test drive ή πας για τη φιγούρα;

Διαβάστηκε από 60192 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2018

Αγόρασες αυτοκίνητο χωρίς να κάνεις test drive και το μετάνιωσες; Δες τώρα τους 5 κανόνες του test drive και μην πηγαίνεις μόνο για φιγούρα.

 
Σας φαίνεται περίεργο; Και όμως 1 στους 6 αγοράζει αυτοκίνητο χωρίς να κάνει test drive! Ουσιαστικά δηλαδή αγοράζει γουρούνι στο σακί. Από εκεί και πέρα, οι 5 στους 6 κάνουν σωστό ή μούφα test drive; Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα test drive διαρκούν 10 περίπου λεπτά και η διαδρομή τους δεν εξομοιώνει τις καθημερινές σας διαδρομές. 
 
Φυσικά, μία πρώτη γεύση θα την πάρετε. Θα δείτε π.χ. αν βολεύεστε στο κάθισμα, αν έχει χώρους που σας καλύπτουν, αν βλέπετε καλά προς τα έξω και από τι υλικά είναι φτιαγμένο (στην καμπίνα τουλάχιστον, ακόμη και αν η εμπειρία σας σε αυτό είναι ελάχιστη και εξαρτάται από το πόσα άλλα μοντέλα έχετε περιεργαστεί προηγουμένως) και βέβαια το πόσο όμορφο είναι και από κοντά! 
 
Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά και στο κάτω-κάτω, το σωστό test drive έχει τα μυστικά του. Τα εξής πέντε!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • SirAlex

    Πάω για τη φιγούρα! Γιατί είμαι γερμανόφιλος! Και επίσης γιατί τα περιοδικά,ιστοσελίδες και τηλεόραση μου λένε ότι είναι αμαξάρες επειδή κάνουν τα 0-100 σε 8 δευτ. και έχουν σαλόνι με μαλακά πλαστικά και εκπέμπουν "premium" αίσθηση! Α, και για να μη με πουν και άσχετο, δοκιμάζω πράγματι αν κάνουν τα 0-100 σε 8 δευτ. Και μετά λέω στον πωλητή πόσο αμαξάρα είναι...και μετά το αγοράζω...και μετά κλαίω τα λεφτά μου...

      7
  • Uriel

    Ναι ενώ αν δε θες να πάρεις γερμανικό δε χρειάζεται να κανεις καν test drive γιατί ξέρεις οτι ούτως η άλλως θα ειναι χαρχαλέτο πάνω σε ρόδες.

     

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα