• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Κατασκευασμένο στη Βαρκελώνη, επάνω στη νέα πλατφόρμα MQBA0, το νέο SEAT Arona ικανοποιεί τα ισχύοντα πρότυπα του EuroNCAP.

5άστερο το Arona

Διαβάστηκε από 2414 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/11/2017
 

Το νέο SEAT Arona πέτυχε εξαιρετικές βαθμολογίες στις απαιτητικές δοκιμές του EuroNCAP και συνοδεύει πλέον τα άλλα τρία μοντέλα της SEAT, το Ateca, το Leon και το Ibiza που επίσης έχουν βαθμολογηθεί με την κορυφαία διάκριση των 5 αστεριών.

Η SEAT αποδεικνύει και πάλι τα υψηλά επίπεδα και τα πρότυπα ασφαλείας που προσφέρουν όλα τα μοντέλα της. Το νέο SEAT Arona αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης επιθετικής προϊοντικής πολιτικής στην ιστορία της ισπανικής μάρκας μαζί με το νέο Leon, το νέο Ibiza, το Ateca και το νέο μεγάλο SUVπου θα λανσαριστεί το επόμενο έτος.

Η επίτευξη 5 αστεριών στις ανεξάρτητες και υψηλού κύρους δοκιμές ασφαλείας του EuroNCAP, προσδίδει στο Arona ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς οι συγκεκριμένες δοκιμές έχουν καταστεί πολύ πιο απαιτητικές και ενδελεχείς το τελευταίο διάστημα. Προκειμένου να δοκιμαστεί η ασφάλεια των επιβαινόντων παιδιών με αξιόπιστο τρόπο, χρησιμοποιούνται ανδρείκελα δοκιμών σύγκρουσης που προσομοιώνουν παιδιά ηλικίας 6 έως 10 ετών.
 
Σε κάθε μία από τις αξιολογούμενες κατηγορίες του EuroNCAP, το νέο SEAT Arona πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα στην κατηγορία της προστασίας των επιβαινόντων και των πεζών. Επίσης τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης του νέου Arona συνέβαλαν θετικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Κατασκευασμένο στη Βαρκελώνη, επάνω στη νέα πλατφόρμα MQBA0, το νέο SEAT Arona ικανοποιεί τα ισχύοντα πρότυπα του EuroNCAP, προσφέροντας Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων, Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με Κάμερα Οπισθοπορείας και Adaptive Cruise Control (ACC) με λειτουργία Stop&Go.