75χρονος οδηγεί «πειραγμένο» GT-R στα 350 χλμ./ώρα

75χρονος οδηγεί «πειραγμένο» GT-R στα 350 χλμ./ώρα

2.374 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2022)

75χρονος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αφού οδήγησε το «πειραγμένο» Nissan GT-R που έχει στην κατοχή του φτάνοντας τα 350 χλμ./ώρα!

«Έφηβος» ετών 75

Ποιος είπε ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι δεν έχουν όνειρα ή δεν ψάχνουν για κάποιες στιγμές αυξημένης αδρεναλίνης; Η ιστορία που έρχεται από τη Νότια Αφρική με πρωταγωνιστή έναν 75χρονο ιδιοκτήτη Nissan GT-R είναι μία τρανταχτή απάντηση στο ότι όσο χρονών και να είσαι η ζωή είναι για να τη ζεις προσπαθώντας να υλοποιήσεις όλα όσα έχει ονειρευτεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Περίπου 1.217 άλογα το πειραγμένο Nissan GT-R

Ο 75χρονος, Barry Bigwood είναι ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός Nissan GT-R του 2012. Ωστόσο από τη στιγμή που το αγόρασε δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του και έτσι το 2015 το έστειλε στην Αγγλία από το σπίτι του στη Νότια Αφρική για να το τροποποιήσει. Χάρη λοιπόν σε έναν νέο στροφαλοφόρο άξονα, πιστόνια και μια σειρά επιπλέον αλλαγές, η χωρητικότητα του V6 μοτέρ αυξήθηκε στα 4,1 λίτρα από τα 3,8. Επίσης έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές για να μπορεί ο κινητήρας να λειτουργεί με ασφάλεια στις στις 8.000 σ.α.λ., τα τούρμπο αντικαταστάθηκαν, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει και αυτό αναβαθμιστεί, ενώ πλέον το μοτέρ λειτουργεί με αιθανόλη. Με λίγα λόγια, όλα τα παραπάνω συντέλεσαν στην ιπποδύναμη του πειραγμένου Nissan GT-R να ορίζεται περίπου στα 1.217 άλογα!

Κέρδισε Buggati σε αγώνα drag

Μάλιστα ο Bigwood λέει ότι το αυτοκίνητο υποβλήθηκε σε μια πρώτη σειρά τροποποιήσεων στην Αγγλία και στη συνέχεια σε ακόμα μία, χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες. Ωστόσο υπογραμμίζει πως σε αγώνα  drag κατάφερε να νικήσει και μία Bugatti, κάτι που τον ευχαρίστησε!

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto