Το ανανεωμένο Audi Q7
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Audi Q7

Το ανανεωμένο Audi Q7

(15/4/2009)

Μετά από μόλις 3 χρόνια στην παραγωγή, οι υπεύθυνοι της γερμανικής φίρμας έκριναν ότι το μεγάλο τους SUV που ακούει στον κωδικό Q7 έχει ανάγκη από μια μικρή ανανέωση. Έτσι και έγινε λοιπόν με στόχο πάντα την τόνωση του χαρακτήρα του χωρίς να αλλοιώνεται τίποτα από τα χαρακτηριστικά του.

Το γερμανικό μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006 αποτελεί το πρώτο και το μεγαλύτερο SUV της Audi το οποίο εκτός των άλλων έφερε εντελώς νέο αέρα στην εταιρεία. Σχεδόν τρία χρόνια μετά η Audi αποφάσισε να το αναβαθμίσει στα σημεία, ώστε να σταθεί αντάξιο των περιστάσεων και να τα καταφέρει όσο το δυνατόν καλύτερα σε μια κατηγορία που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει.

Απέκτησε νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω

Απέκτησε νέους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έτσι το Q7 μοντέλο απέκτησε μικρές αλλά αρκετές βελτιώσεις όπως τα νέα φωτιστικά εμπρός/πίσω, με τα εμπρός να ενσωματώνουν την τεχνολογία LED μόνο για τα φώτα ημέρας, και τα πίσω να είναι ολοκληρωτικά LED. Επίσης έχει λεπτομέρειες χρωμίου τόσο σε προφυλακτήρες και χερούλια των θυρών, όσο και στο εσωτερικό με την εκτεταμένη του χρήση στην κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών, δίχρωμους εξωτερικούς καθρέπτες, νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, νέους προφυλακτήρες εμπρός/πίσω, νέα γκάμα χρωμάτων, καθώς και νέο σχήμα της θέσης για την πίσω πινακίδα όπου πλέον μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα μεγέθη πινακίδων.
Εσωτερικά έχουμε νέες δερμάτινες επενδύσεις από ξύλο και δέρμα, καθώς και φωτισμό σε περισσότερα σημεία, ενώ την παράσταση κλέβει το τρίτης πλέον γενιάς σύστημα πληροφοριών και ρυθμίσεων MMI. Αυτό περιλαμβάνει τρισδιάστατη απεικόνιση του συστήματος πλοήγησης, νέο χειριστήριο τύπου joystick για πιο εύκολη χρήση, καθώς και λειτουργία φωνητικής ενεργοποίησης για τις εκάστοτε επιλογές του οδηγού.
Τέλος, στο νέο μοντέλο η Audi εγγυάται χαμηλότερη κατανάλωση στον πετρελαιοκινητήρα των 3,0 όσο και των 4,2 λίτρων. Ο πρώτος αποδίδει 240 ίππος και 550 Nm ροπής και έως τώρα η κατανάλωση του ήταν τα 9,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Τώρα όμως με την τεχνολογία clean diesel η Audi μείωσε την κατανάλωση του στα 8,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα, γεγονός που το βάζει μέσα στις προδιαγραφές ρύπων Euro 6 που θα ισχύσουν από το 2014! Αντίστοιχα στην περίπτωση του πετρελαιοκινητήρα των 4,2 λίτρων που αποδίδει 340 ίππους και 760 Nm ροπής η κατανάλωση έπεσε από τα 11,1 λίτρα στα 9,9 λίτρα/100 χιλιόμετρα.
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO