Το ισχυρότερο ντίζελ στον κόσμο

Το ισχυρότερο ντίζελ στον κόσμο

(16/6/2009)

Με τις απαραίτητες επεμβάσεις του βελτιωτικού οίκου ABT, η Audi έχει το προνόμιο να διαθέτει, πλέον, το πιο δυνατό πετρελαιοκίνητο όχημα παραγωγής στον κόσμο. Ο λόγος για το Q7 των 2,6 τόνων, το οποίο ανέβασε την ισχύ του κατά 60 ίππους…

Το SUV της Audi είναι εφοδιασμένο με το μηχανικό σύνολο, το οποίο αποδίδει 500 ίππους και 1.000 Νm μέγιστης ροπής. Ωστόσο, με τις βελτιώσεις από την ABT η συγκεκριμένη κινητήρια μονάδα έχει ανεβάσει την δύναμή του Q7 στους 560 ίππους και στα 1.200 Νm μέγιστης ροπής. Το μοντέλο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο, tip-Tronic, έξι σχέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Έτσι το μοντέλο της Audi χρειάζεται μόνο 5,3 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσει την δοκιμασία των 0-100 χ.α.ω., ενώ η τελική ταχύτητα του Q7 αγγίζει τα 258 χ.α.ω. Ακόμη και σπορ αυτοκίνητα θα ζηλέψουν την ισχύ που έχει πλέον το γερμανικό SUV. Η ABT Sportsline προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα από ζάντες αλουμινίου, που φτάνουν μέχρι και τις 22 ίντσες, ενώ το αυτοκίνητο φέρει και το λογότυπο του βελτιωτικού οίκου πάνω στην μάσκα του Q7.
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO