100-0 σε 39,7 μέτρα για το νέο VW Polo

100-0 σε 39,7 μέτρα για το νέο VW Polo

Καλύτερα φρένα για το νέο VW Polo

(17/7/2009)

Σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, τα φρένα του νέου VW Polo 1.4 έχουν πολύ καλύτερη απόδοση από το παλιό μοντέλο με κινητήρα αντίστοιχου κυβισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο μοντέλο παρόλο που έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από το παλιό, ζυγίστηκε μόλις δύο κιλά βαρύτερο.

Πιο συγκεκριμένα το νέο VW Polo με τον κινητήρα 1.4 των 85 ίππων κατάφερε το 100-0 σε 39,7 μέτρα, έναντι των 44,1 μέτρων που είχε χρειαστεί το παλιότερο μοντέλο για να ακινητοποιηθεί από την ίδια απόσταση. Παράλληλα η διαφορά στη ζυγαριά του παλιού με το καινούριο είναι μόλις 2 κιλά σε βάρος του καινούριου, μέγεθος ιδιαίτερα σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι το νέο έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και είναι και μεγαλύτερο σε μήκος και σε πλάτος. Αξίζει να τονιστεί ότι το νέο μοντέλο φοράει 15άρες ζάντες, έναντι των ζαντών 14 ιντσών του παλιού, αλλά και ελαστικά με χαμηλό συντελεστή τριβής, προκειμένου να επιτυγχάνει μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Mercedes
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel