• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Chevrolet Aveo

Chevrolet Captiva

Chevrolet Cruze 5d

Chevrolet Orlando

Στην περίπτωση του 7θέσιου Orlando τα καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνονται ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στην τρίτη σειρά

Tα εσωτερικά των νέων Chevrolet!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/9/2010

Νέες φωτογραφίες διέρρευσαν σχετικά με τα εσωτερικά των τεσσάρων αυτοκινήτων που θα μας παρουσιάσει η Chevrolet στην έκθεση του Παρισιού. Περισσότερα στοιχεία προς το παρόν δεν υπάρχουν, όμως από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα οι αλλαγές, καθώς και ο πολυμορφικός χαρακτήρας του Orlando.

 
Όπως είναι γνωστό, τα τέσσερα νέα μοντέλα που θα μας παρουσιάσει η Chevrolet σε δύο εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού είναι τα Aveo, Captiva, Cruze 5d και το 7θέσιο Orlando. Τα μοντέλα έχουν παρουσιαστεί σταδιακά, όμως σε κάθε περίπτωση είχαμε φωτογραφίες που αφορούσαν αποκλειστικά στην εξωτερική τους εμφάνιση. Μόλις σήμερα όμως διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες σχετικά με τα ανανεωμένα (και στην περίπτωση των Orlando/Aveo ολοκαίνουργια), εσωτερικά τους οι οποίες όπως θα διαπιστώσετε είναι χαμηλής ανάλυσης. Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από αμερικάνικη πηγή και παρουσιάζουν την τελική μορφή των εσωτερικών των μοντέλων αλλά σε χαμηλή ανάλυση αφού προέρχονται από τα σχετικά διαφημιστικά video της Chevrolet. Εκτός από τα Captiva/Cruze 5d που είναι ανανεωμένα, αυτά των Aveo και Orlando είναι ολοκαίνουργια με το τελευταίο να διαθέτει όπως μπορείτε να δείτε καθίσματα που διπλώνονται για μέγιστη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου, αλλά και για την πιο εύκολη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων.