Η Toyota μόλις «έσπασε» το φράγμα των 20 εκ. πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά

Η Toyota μόλις «έσπασε» το φράγμα των 20 εκ. πωλήσεων στην ευρωπαϊκή αγορά

20.000.000 Toyota στην Ευρώπη!

(10/11/2010)

Ένα ορόσημο στην Ευρωπαϊκή ιστορία της Toyota σημειώθηκε με την παράδοση του 20.000.000ού μοντέλου. Ένα σκούρο μπλε Toyota Verso 2.0 D-4D παραδόθηκε στον Gabriel Jiménez, κάτοικο της Βαλένθια, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής τελετής η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία της Toyota Spain (TES) στη Μαδρίτη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Miguel Fonseca, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Toyota Motor Europe (TME), ο Orhan Özer, Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Manufacturing Turkey (TMMT) καθώς και η κορυφαία ηγεσία της Toyota Spain, Katsuhito Ohno, Πρόεδρος & CEO και Jacques Pieraerts, Αντιπρόεδρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο Miguel Fonseca, Αντιπρόεδρος της TME, δήλωσε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων: «Νιώθουμε μεγάλη τιμή και χαρά που γιορτάζουμε αυτό το σημαντικό ορόσημο καθώς η Toyota έχει γίνει συνώνυμη με την ανώτερη ποιότητα και καινοτομία στη συνείδηση των πελατών μας από τότε που τα πρώτα Toyota κυκλοφόρησαν στους Ευρωπαϊκούς δρόμους πριν από 50 χρόνια». Και πρόσθεσε: «Παραμένουμε πιστοί στο στόχο μας για την ικανοποίηση των πελατών όπως διατύπωσε ο ιδρυτής μας, Kiichiro Toyoda».

Το Φεβρουάριο του 2000, η Toyota παρέδωσε το 10.000.000ό της όχημα (ένα Toyota Avensis Βρετανικής κατασκευής σε Γερμανό πελάτη). Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκαν 40 χρόνια για να μπορέσει η ιαπωνική φίρμα να φτάσει στον αριθμό των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων στην Ευρώπη και μόλις άλλα 10 χρόνια για το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων!
Mercedes
test center