To νέο Kia Picanto
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To νέο Kia Picanto

Αυτό είναι το νέο Kia Picanto!

(4/1/2011)

Επίσημα πλέον οι άνθρωποι της Kia δίνουν στο φως τις πρώτες φωτογραφίες της τελικής μορφής του νέου Kia Picanto. Το μίνι μοντέλο θα το δούμε στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα αισθητά πιο μοντέρνο αυτοκίνητο, ενώ για πρώτη φορά θα διατίθεται και ως τρίθυρο!

Το νέο Kia Picanto είναι πλέον γεγονός. Τα φουτουριστικά σχέδια του προηγούμενου μήνα δίνουν πλέον τα σκήπτρα στις δύο πρώτες επίσημες φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, καθώς και σε περιορισμένα προς το παρόν τεχνικά στοιχεία σε σχέση με το νέο αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αισθητικά το νέο Picanto υιοθετεί τη γνωστή σχεδιαστική τάση που χαρακτηρίζει μοντέλα όπως το Venga ενώ σε κάθε περίπτωση οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες παραμένουν, όμως πλέον συνοδεύονται με «αιχμηρές» γραμμές σε όλο το αμάξωμα του. Η χαρακτηριστική μάσκα διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα ευχάριστο όσο και μοντέρνο σύνολο, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα πίσω φωτιστικά σώματα που ενισχύουν τη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου.
Εκτός από την πεντάθυρη έκδοση, το νέο αυτοκίνητο θα διατίθεται για πρώτη φορά και με τρίθυρο αμάξωμα (με πιο σπορ χαρακτηριστικά σύμφωνα με την Kia), ενώ διαστάσεις όπως το συνολικό μήκος αλλά και το μεταξόνιο έχουν αυξηθεί σε σχέση με το παρελθόν, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους καθώς και αυξημένο επίπεδο άνεσης.
Από πλευράς μηχανικών συνόλων το Picanto θα φέρει τέσσερις επιλογές. Αρχικά θα διατεθεί με δύο βενζινοκινητήρες στα 1,0 και 1,2 λίτρα που σύμφωνα πάντα με την Kia, υπόσχονται κορυφαίες τιμές ρύπων CO2 για την κατηγορία, ενώ αργότερα θα παρουσιαστούν και δύο ακόμη εκδόσεις με τεχνολογίες: LPG bi-fuel και flex fuel.
NEO TRAFIC
moto