" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Το πρώτο σκίτσο της Mercedes A-Class!
Διαβάστηκε από 6793 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2011
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
mercedes a - Το γύρο του κόσμου κάνει το πρώτο σκίτσο που ο ιταλικός ειδικός τύπος θέλει να έχει διαρρεύσει από το σχεδιαστικό τμήμα της Mercedes και να μας παρουσιάζει τη μορφή της νέας A-Class. Για την τελική μορφή του αυτοκινήτου πάντως θα πρέπει να περιμένουμε έως την έκθεση της Σαγκάης! To πρώτο σκίτσο της Mercedes A-Class
To πρώτο σκίτσο της Mercedes A-Class
Το γύρο του κόσμου κάνει το πρώτο σκίτσο που ο ιταλικός ειδικός τύπος θέλει να έχει διαρρεύσει από το σχεδιαστικό τμήμα της Mercedes και να μας παρουσιάζει τη μορφή της νέας A-Class. Για την τελική μορφή του αυτοκινήτου πάντως θα πρέπει να περιμένουμε έως την έκθεση της Σαγκάης!
Σύμφωνα με τον ιταλικό ειδικό τύπο, το σκίτσο που σας παρουσιάζουμε προέρχεται από το σχεδιαστικό τμήμα της Mercedes και αφορά στη νέα γενιά της πολυαναμενόμενης A-Class. Εάν αυτό αληθεύει η νέα Α-Class θα φέρει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που συναντάμε στα οχήματα της φίρμας (μάσκα, φώτα, νεύρα στο προφίλ του αμαξώματος κ.λ.π.), ενώ σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα μοντέρνο και δυναμικό σχήμα το οποίο θα αποτελεί σύμμαχο του μοντέλου, τουλάχιστον όσον αφορά στο νεανικό κοινό το οποίο η Mercedes θέλει να κερδίσει!

Παρατηρώντας το πίσω μέρος, ο δυναμικός χαρακτήρας ενισχύεται με τα φωτιστικά να είναι τοποθετημένα αρκετά ψηλά, αλλά και την κλίση της οροφής σε συνδυασμό με το σχήμα των πίσω παραθύρων να συμβάλλουν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι αυτό είναι ένα σκίτσο, και ότι παρουσιάζει την τρίθυρη εκδοχή του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον έως την έκθεση της Σαγκάης (20-28 Απριλίου), όπου και είναι προγραμματισμένο το ντεμπούτο της A-Class.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MERCEDES A-CLASS,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MERCEDES - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Νέα Mercedes GLA

Υβριδική η νέα Mercedes-AMG GT

Εντυπωσιάζει η τετραδιεύθυνση της S-Class (+vid)

Mercedes X-Class από την Kahn Design

Mercedes-AMG GT S από άλλον πλανήτη

Ρετρό και φουτουριστική Mercedes Simplex

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Aνανεώνεται το VW e-up!

To εσωτερικό του νέου Mercedes EQ concept

Νέα Porsche Taycan προ των πυλών (+video)

Η πιο ακραία Ηuayra!