Ποιο SUV της Skoda να αγοράσω
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποιο SUV της Skoda να αγοράσω

24.942 Επισκέψεις στο άρθρο

Αρχίζει από K και τελειώνει σε Q… τι είναι; SUV της Skoda είναι η σωστή απάντηση. Αλλά ποιο από τα τρία; Το μικρό Kamiq, το μικρομεσαίο Karoq ή το μεσαίο Kodiaq; Δες τις διαφορές τους, αλλά και κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.


Ποιοτική κύλιση, ευχρηστία και αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζουν την οδική συμπεριφορά του Skoda Kamiq.

Ποιοτική κύλιση, ευχρηστία και αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζουν την οδική συμπεριφορά του Skoda Kamiq.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


SUV της Skoda είναι η σωστή απάντηση. Αλλά ποιο από τα τρία; Το μικρό Kamiq, το μικρομεσαίο Karoq ή το μεσαίο Kodiaq; Ας δούμε λοιπόν τις διαφορές τους, αλλά και κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες ξεκιώντας από τον βενιαμίν της οικογένειας...

Skoda Kamiq: Ευέλικτο και με κινητήρα CNG
Το Kamiq αποτελεί το τελευταίο SUV που λάνσαρε η Skoda και με μήκος 4,24 μ. κατατάσσεται προς το άνω άκρο της κατηγορίας των compact SUV. Μη σας ξεγελάει όμως αυτό, καθώς οι χώροι που προσφέρει είναι αντάξιοι των Karoq και Kodiaq,όντας από τα κορυφαία τόσο για επιβάτες, όσο και αποσκευές στην κατηγορία του. Παράλληλα χαρακτηριστικό του είναι και το ποιοτικό επίπεδο κατασκευής στην καμπίνα, όντας από τα λίγα μικρά SUV με εκτεταμένη χρήση μαλακού υλικού στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό. 

Με κινητήρες εώς 150 ίππους και σύνολο διπλού καυσίμου
Το Kamiq θα το συναντήσουμε με τους γνωστούς τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης TSI, 999 ε.εκ. απόδοσης 95 και 115 ίππων, καθώς και τον ισχυρότερο 1,5 λτ. με απόδοση 150 ίππων. Φυσικά το «παρών» δηλώνει και ο 1,6 TDI πετρελαιοκινητήρας 115 ίππων. Ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι το σύνολο διπλού καυσίμου (βενζίνης-φυσικού αερίου) GTEC, με βάση τον 1,0 λτ. TSI 90 ίππων και κατανάλωση που επιτρέπει να κάνετε πάνω από 100 χλμ. με τέσσερα ευρώ περίπου. Το Kamiq αποτελεί σίγουρα το πιο νεανικό εκ των τριών μοντέλων και παράλληλα το πιο ευέλικτο. Με αρχική τιμή από 15.900 ευρώ και εξοπλισμό που συναντάμε σε μεσαίες εκδόσεις ανταγωνιστικών μοντέλων, είναι σίγουρα ένα από τα πιο value for money μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
citroen