Ο 1.8-λίτρων VTEC κινητήρας έχει 157.715 χιλιόμετρα πάνω του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο 1.8-λίτρων VTEC κινητήρας έχει 157.715 χιλιόμετρα πάνω του.

Acura Integra με 1.000 ευρώ

22.260 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Οι λάτρεις των λίγο παλιών αυτοκινήτων θα το αγαπήσουν. Πωλείται καλοσυντηρημένο Acura Integra Τype R με λιγότερα από 1.000 ευρώ.

Για τους οπαδούς των ηλικιωμένων αυτοκινήτων, αυτό το 17 χρονών Acura Integra Type R θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.

Aυτό το 17 χρονών Acura Integra Type R θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.

Aυτό το 17 χρονών Acura Integra Type R θα προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει μπει σε δημοπρασία και αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη προσφορά ανέρχεται σε μόλις 1.000 δολάρια με μόλις 7 ημέρες ακόμα να απομένουν.

Αυτό που κάνει αυτό το Integra Type R μια ενδιαφέρουσα αγορά, εκτός από το VTEC  τετρακύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων και το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, είναι το γεγονός ότι είναι ατρακάριστο και ότι περιλαμβάνονται τα χαρτιά service, τα βιβλία της αντιπροσωπείας και τα τρία αυθεντικά κλειδιά του.
 
Ο 1.800άρης VTEC κινητήρας έχει 157.715 χιλιόμετρα πάνω του, αλλά σύμφωνα με τη διαφήμιση, φέτος τοποθετήθηκε νέος ιμάντας και αντλία νερού. Επίσης, το κιβώτιο λέγεται ότι είναι σε καλή κατάσταση, και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να είναι σίγουροι για αυτό που αγοράζουν γιατί, μαζί με το αυτοκίνητο παρέχεται όλο το ιστορικό συντήρησης.

Όσο για το εσωτερικό, η διαφήμιση αναφέρει ότι τα πάντα είναι αυθεντικά και από απόσταση, η καμπίνα φαίνεται πολύ καλά διατηρημένη.

Μόνο 3.823 μοντέλα Integra Type R έχουν παραχθεί και το 1997,το αυτοκίνητο κρατούσε τον τίτλο για την μεγαλύτερη ισχύ ανά λίτρο (108 ίππους ανά λίτρο) οποιουδήποτε  ατμοσφαιρικού κινητήρα που κατασκευάστηκε ποτέ για την αγορά των Η.Π.Α.

Πώς το βλέπετε; Aξίζει τα λεφτά;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
test center