Πίσω από την ιδέα βρίσκεται η Hyundai Mobis, εταιρεία που προμηθεύει με ανταλλακτικά και εξαρτήματα τις Hyundai- KIA

Αερόσακος οροφής της Hyundai

2.418 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Μια νέα πρόταση για αερόσακο οροφής, ο οποίος ανοίγει και εκτείνεται στον ουρανό του αυτοκινήτου έφερε η Hyundai

Όταν το αυτοκίνητο αναποδογυρίσει ο αερόσακος ανοίγει σε 0,08 δευτερόλεπτα προστατεύοντας του επιβάτες από τον να βρεθούν έξω από το όχημα μέσω της οροφής. 

Πίσω από την ιδέα βρίσκεται η Hyundai Mobis, εταιρεία που προμηθεύει με ανταλλακτικά και εξαρτήματα τις Hyundai- KIA και η οποία δεκαπέντε χρόνια μετά την είσοδο της στην αγορά των αερόσακων ετοιμάζεται να γίνει εκ των ηγετών στον χώρο, αφού μάλιστα κατάφερε να περάσει τα τεστ αξιοπιστίας τον προηγούμενο μήνα, εξασφαλίζοντας άδεια μαζικής παραγωγής.

Ο αερόσακος οροφής έχει ακόμη την δυνατότητα, σε περίπτωση που το αυτοκίνητο διαθέτει γυάλινη πανοραμική οροφή, να προστατέψει τους επιβάτες και από τα θραύσματα του γυαλιού, πέρα από το ενδεχόμενο να πεταχτούν έξω από το αυτοκίνητο 
 
Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική στον τομέα της οδηγικής ασφάλειας και χρειάστηκαν 11 διαφορετικές πατέντες μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος ώστε η εφεύρεση να είναι λειτουργική. 
 
«Ανακοινώσαμε αυτήν την τεχνολογία σε ένα παγκόσμιο συνέδριο οδηγικής ασφάλειας που έγινε στις Η.Π.Α τον Ιούνιο. Πολλοί φορείς θεσμών που ασχολούνται με την οδηγική ασφάλεια στις ΗΠΑ, αλλά και στελέχη βιομηχανιών έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον. Σκοπεύουμε μάλιστα να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στα πολυτελή SUV» τόνισε υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai Mobis. 

CORAL GAS PASXA
citroen