Το Ι.D Buzz concept.

Αφήνει πίσω της το dieselgate η VW (+video)

1.731 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2019)

H Volkswagen ετοιμάζεται να λανσάρει μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά αυτοκίνητα και θέλει να αφήσει πίσω της το σκάνδαλο του dieselgate. Δείτε το διαφημιστικό σποτ που συζητιέται αυτή την στιγμή όσο κανένα άλλο.

Έτοιμη να μπει σε μια νέα εποχή και να αφήσει πίσω της το σκάνδαλο του dieselgate είναι η Volkswagen. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει η μάρκα μέσα από το διαφημιστικό που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο τρίτο παιχνίδι των Τελικών του NBA.
 
H καμπάνια έχει την ονομασία «Ηello Light» και θέλει να αναδείξει πως παρά τις κατηγορίες που έχει δεχθεί, η εταιρεία «μέσα από το σκοτάδι» κατάφερε να βρει τον δρόμο της και να ξεκινήσει μια νέα εποχή. Το διαφημιστικό δείχνει στην αρχή ένα σχεδιαστή της μάρκας να βάλλεται από μηνύματα σχετικά με το σκάνδαλο, αλλά στην συνέχεια να πεισμώνει και υπό τους ήχους του The Sound of Silence των Simon & Garfunkel να ολοκληρώνει την σχεδίαση του I.D Buzz concept. To video τελειώνει με το μήνυμα «In the darkness, we found light. Introducing a new era of electric driving.» (μτφ: Στο σκοτάδι βρήκαμε το φως. Παρουσιάζουμε μια νέα εποχή με ηλεκτροκίνητα οχήματα.)

H VW πάντως δεν θα σταματήσει εκεί και έχει ήδη ανακοινώσει πως θα ακολουθήσει μια νέα καμπάνια με το όνομα «Drive Bigger» που θα περιλαμβάνει διαφημιστικά σποτ επηρεασμένα από αυτά τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Ο CEO της VW Αμερικής δήλωσε: «Aυτή η καμπάνια είναι για αυτούς που απογοητεύτηκαν, για αυτούς που δεν μας εγκατέλειψαν, για αυτούς που δούλεψαν σαν τρελοί για να συνεχίσουμε να προοδεύουμε και για αυτούς που σταμάτησαν να νοιάζονται. Έχουμε την ευθύνη να γίνουμε καλύτεροι και μεγαλύτεροι και δεν θα υποκύψουμε.»
 

Hyundai
vw