Aγόρασε 19 Rolls-Royce ο βασιλιάς της Σουαζιλάνδης

2.394 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Μπορεί η Σουαζιλάνδη να είναι μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, ο Βασιλιάς της ωστόσο ζει κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχα.


Έντονες είναι οι αντιδράσεις στην αφρικανική χώρα Eσουατίνι, γνωστή και ως Σουαζιλάνδη παλιότερα, από την κίνηση του βασιλιά Mswati III να επεκτείνει ακόμα και περισσότερο την συλλογή του από πολυτελή αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TimesLive, το οποίο επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας του τοπικού κόμματος Αντιπολίτευσης, κ. Wandile Dludlu, ο βασιλιάς αποφάσισε να αγοράσεις 19 νέες Rolls-Royce για να «βολέψει» τις 15 γυναίκες και τα 23 του παιδιά.

Ο ίδιος είπε: «Tην περασμένη εβδομάδα, 19 αυτοκίνητα Rolls-Royce παραδόθηκαν στην Σουαζιλάνδη για να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τον βασιλιά, την μητέρα και τις γυναίκες του. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την πλήρη αδιαφορία του για τους φτωχούς ανθρώπους της χώρας». Ένα από τα αυτοκίνητα είναι μια πλήρως τροποποιημένη Cullinan ειδικά κατασκευασμένη για τον ίδιο Βασιλιά.

Νέες πληροφορίες κάνουν επίσης λόγο πως έχει γίνει επίσης παραγγελία για 120 BMW, με τις περισσότερες από αυτές να είναι μοντέλα της Σειράς 5 και Χ3 SUV. O Bασιλιάς είναι γνωστός για την αγάπη που έχει στα γερμανικά αυτοκίνητα αφού φαίνεται πως έχει στην κατοχή του επίσης 20 Μercedes-Mayback S600 Pullmann, μια Μaybach 62 και μια ΒΜW X6.

Φυσικά, ο βασιλιάς Mswati III έχει και το δικό του ιδιωτικό jet αξίας 13,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
 

AUTOFIT PASXA
4green