Toyota Corolla & RAV4: Γιατί έχουν τόσο χαμηλές τιμές;

Toyota Corolla & RAV4: Γιατί έχουν τόσο χαμηλές τιμές;

123.572 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2022)

Το αφεντικό τρελάθηκε; Ίσως αυτή η φράση σας φαίνεται προβοκατόρικη, όμως βλέποντας τις τιμές εκκίνησης των Corolla και RAV4 θα σχολιάσουμε πως πρόκειται για δύο από τις πιο VFM επιλογές στην κατηγορία τους. Για αυτό τον λόγο και τις αναλύουμε παρακάτω.

Το αφεντικό τρελάθηκε;

Με 17.650 ευρώ δεν βρίσκεις πολλά μικρομεσαία. Αυτή η τιμή -με τα σημερινά δεδομένα- παραπέμπει σε μικρό. Και όμως αυτή είναι η τιμή εκκίνησης της Corolla. Και μάλιστα πρόκειται για το φθηνότερο μικρομεσαίο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Αντίστοιχα, αν μας ρωτήσετε πόσο θα κοστολογούσαμε ένα οικογενειακό SUV με 175 άλογα, θα σας λέγαμε -για τα σημερινά δεδομένα το τονίζουμε- 32 με 33 χιλιάρικα και πάνω. Και όμως το RAV4, που σημειωτέον ανήκει στα μεγάλα SUV, ξεκινάει από τα 28.210 ευρώ (με 2.000 € έκπτωση που τρέχει για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων).Και χωρίς την έκπτωση δηλαδή, πάλι D-SUV σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις.

Με αφετηρία τις παραπάνω τιμές λοιπόν, παρακάτω, αναλύουμε μεμονωμένα τις εκδόσεις κινητήρων των δύο μοντέλων και ταυτόχρονα προτείνουμε και ποια έκδοση εξοπλισμού θα διαλέγαμε εμείς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center