Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ακυρο το νέο Roomster;

4.332 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/12/2015

«Φήμες» στο διαδίκτυο αναφέρουν πως η Skoda αποφάσισε να ακυρώσει την εξέλιξη της νέας γενιάς του Roomster, η οποία αναμένονταν να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2016.

 
Όπως έχουμε προαναφέρει και στο παρελθόν, η Skoda είχε αρχικά προγραμματίσει την παρουσίαση της νέας γενιάς του Roomster για το τέλος του τρέχοντος έτους ενώ, στη συνέχεια τα πλάνα της άλλαξαν και το λανσάρισμα του νέου εκπρόσωπου της είχε μετατεθεί για το 2016.

Φυσικά, όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και φωτιά καθώς, ήδη από τον Μάιο του 2015, διάφορα πρωτότυπα οχήματα που ήταν –μάλλον ξεκάθαρο- πως αποτελούσαν προπομπούς της νέας γενιάς του Skoda Roomster, είχαν εντοπιστεί να συμμετέχουν σε δοκιμές εξέλιξης του νέου μοντέλου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα, το νέο Roomster θα βασίζονταν στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη της νέας γενιάς του VW Caddy που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε και την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που αναρτήθηκαν σε διάφορα ειδησεογραφικά sites του εξωτερικού, οι υπεύθυνοι της Skoda αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν περαιτέρω στην εξέλιξη του νέου Roomster, χωρίς να υπάρχουν ωστόσο σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τους λόγους που ώθησαν σε αυτήν την απόφαση. 

 
  • Nεοέλληνας

    Kαλό αυτοκίνητο με πολλά πλεονεκτήματα αλλα δεν πηγε καλα εμπορικά γιατι θυμιζει νεκροφόρα...! Απ΄ότι βλέπω η συνέχεια ,όσον αφορά τη σχεδίαση, είναι χειρότερη.

      3
  • FaniSporty

    Αν ήταν να παραχθεί με εμφάνιση σαν και της φωτογραφίας παραπάνω, καλύτερα τότε που ακυρώθηκε... Πολύ καλύτερο σχεδιαστικά η τωρινή γενιά...

      3