Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια Tonale Quadrifoglio.

Ψηφιακό σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια Tonale Quadrifoglio.

Αlfa Romeo: Θα φτιάξουμε Tonale Quadrifoglio εάν υπάρχει αρκετή ζήτηση

2.662 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2022)

Η άφιξη μιας Tonale Quadrifoglio δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Alfa Romeo αλλά, εάν υπάρχει αρκετή ζήτηση, η ιταλική φίρμα θα ανταποκριθεί στο αίτημα των πελατών της.

Γιατί να μην δούμε μια έκδοση Quadrifoglio για την Tonale;

Πιθανός είναι ο ερχομός μιας Tonale Quadrifoglio, σύμφωνα με όσα δήλωσε το αφεντικό της μάρκας Jean-Philippe Imparato σε διεθνή μέσα, σημειώνοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από την ζήτηση που θα υπάρξει για μια τέτοια έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Μια έκδοση Quadrifoglio δεν αποτελεί προτεραιότητα»

«Η Quadrifoglio έκδοση δεν είναι απαραίτητη για την Tonale αυτή την στιγμή. Για το αυτοκίνητο αυτό, εστίασα στην μετάβαση στον εξηλεκτρισμό. Εάν υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό τότε θα δουλέψω πάνω στην ανάπτυξη μια έκδοσης αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι προτεραιότητα. Θα ξοδέψω την ενέργεια μου πάνω σε άλλα λανσαρίσματα μοντέλων εκτός εάν έχουμε πολλούς πελάτες που θέλουν κάτι ιδιαίτερο για την Tonale. Εάν αυτό συμβεί τότε θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

Το μέλλον των εκδόσεων Quadrifoglio

Αν και ο Imparato είναι διστακτικός στο να προσφέρει μια Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio, αυτό δεν συνεπάγεται πως η Alfa Romeo κάνει σκέψεις να καταργήσει αυτού του είδους τις εκδόσεις. Ο Imparato δήλωσε σχετικά: «Οι εκδόσεις Quadrifoglio θα μείνουν. Θα τις αναπτύσσουμε για κάθε μοντέλο, αρκεί να μπορούμε να επιτύχουμε σωστά επίπεδα απόδοσης. Είναι το μωρό που πρέπει να προστατέψουμε γιατί δεν πρέπει να αλλοιώσουμε το DNA μας. Πρέπει να έχουν τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης δηλαδή να κάνουν το 0-100 σε 2 με 3 δευτερόλεπτα, να φορτίσουν σε λιγότερο από 20 λεπτά, να έχουν καλή αυτονομία, καλά κρατήματα κτλ».

Αμιγώς ηλεκτρική η Tonale Quadrifoglio;

Εν κατακλείδι, εάν τελικά προσφερθεί μια έκδοση Quadrifoglio για τη νέα Tonale, δεν πρέπει να μας προκαλέσει εντύπωση εάν στο μηχανοστάσιο βρούμε κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο, αφού στόχος της ιταλικής φίρμας -και τoυ ομίλου Stellantis στον οποίο ανήκει- είναι η γκάμα των σπορ μοντέλων να ηλεκτριστεί.

Φτιάξτε την!
- Δεν αποτελεί προτεραιότητα μια Q έκδοση
- Εάν υπάρξει ζήτηση τότε τα πράγματα θα αλλάξουν
- Αμιγώς ηλεκτρική πιθανότατα μια Tonale Quadrifoglio
Θα ήθελες να δεις μια έκδοση Quadrifoglio για την Tonale; Θα την έπαιρνες σε βενζίνη ή με ηλεκτροκινητήρα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
ASFALH VANS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel