4 φωτογραφίες »

Τη νέα Spider κάμπριο ετοιμάζει η Alfa Romeo, η οποία θα παρουσιαστεί το 2016 (κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

7 νέα μοντέλα από την Alfa Romeo

31.154 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2014)

Η Alfa Romeo σχεδιάζει να παρουσιάσει 7 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη τριετία και συγκεκριμένα, 2 crossover, 2 sedan, 2 station wagon και την Spider cabriolet, ενώ θα κατασκευάσει και μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Alfa Romeo ετοιμάζει επτά νέα μοντέλα (συμπεριλαμβανομένων και των διάφορων εκδόσεών τους), με στόχο να τα λανσάρει από το 2015 μέχρι το 2017, ή το αργότερο αρχές του 2018.

Ειδικότερα, οι πηγές μας αναφέρουν ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει τη νέα κάμπριο Spider, την οποία θα λανσάρει το 2017 και δύο νέα crossovers, ένα μικρομεσαίο και ένα μεγαλύτερο, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις αγορές το 2017 με 2018.

Παράλληλα, η ιταλική εταιρεία –ήδη είναι γνωστό ότι- θα κατασκευάσει μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα με την κωδική ονομασία Giorgio (που θα μπορεί να συνδυαστεί και με 4κίνητες εκδόσεις), πάνω στην οποία θα πατήσει η νέα Giulia. Επίσης, το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί με χρονικό ορίζοντα το 2015 σε sedan και station wagon έκδοση, προκειμένου να σταθεί απέναντι από την BMW Σειρά 3.

Ταυτόχρονα και ένα άλλο μεγάλο μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του από την ιταλική μάρκα, η νέα Alfetta, η οποία επίσης θα είναι πισωκίνητη και θα διαθέτει εκδόσεις sedan, αλλά και station wagon, με στόχο να ανταγωνιστεί την ΒΜW Σειρά 5, όταν κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2017.

Επιπρόσθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι MiTo και Giulietta θα παραμείνουν προσθιοκίνητες και στις νέες γενιές τους, ενώ το πλάνο της εταιρείας για τις ετήσιες πωλήσεις της είναι το 2018 να φτάσουν τις 500.000 χιλιάδες μονάδες (τη στιγμή που πέρυσι πουλήθηκαν 100.000 μονάδες). Σημειωτέον τέλος ότι ο όμιλος Fiat θα κατασκευάσει τα νέα μοντέλα της Alfa Romeo στις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του στην Ιταλία, καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για νέες εργοστασιακές επεκτάσεις.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
20.3 Nissan Juke 10.000
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel