Aπώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να γίνει η εταιρεία πιο ελκυστική.

Αλλάζει έμβλημα η VW

5.246 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2018)

Έτοιμη να διαφοροποιήσει το έμβλημα της είναι η VW, θέλοντας να υιοθετήσει έναν πιο μοντέρνο χαρακτήρα λίγο πριν το λανσάρισμα της πλειοψηφίας των ηλεκτρικών μοντέλων της. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Πολλές είναι οι πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες που αναφέρουν ότι η Volkswagen έχει αποφασίσει να διαφοροποιήσει το έμβλημα της για πρώτη φορά από το 2012, την στιγμή που η μάρκα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα και προσπαθεί να αλλάξει το βαρύ κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομα της λόγω του dieselgate.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νέο έμβλημα θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2019 με τον επικεφαλής Μarketing κ. Jochen Sengpiehl να αναφέρει: «Η μάρκα δεν είναι σε τόσο καλή θέση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γιατί έχασε λίγο από την γοητεία της προσπαθώντας να είναι υπερβολικά γερμανική. Δεν είναι το σκάνδαλο diesel το μόνο πρόβλημα.»
 
Aπώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να γίνει η εταιρεία πιο ελκυστική και να μην εκφράζει τόσο συντηρητισμό. Για τον λόγο αυτό, σύντομα θα γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο διαφημιστικές εταιρείες και οργανισμοί θα μπορούν να στείλουν τις δικές τους προτάσεις για το μέλλον της μάρκας ενώ διαρρέεται πως η VW θέλει να εκπονήσει ένα δίκτυο που θα «ακούει» τα παράπονα του κοινού, ώστε να βοηθήσει την μάρκα να προσαρμόζεται καλύτερα στις αλλαγές.

Εσείς τι λέτε; Πώς θα μοιάζει άραγε το νέο έμβλημα;

OPEL NEA MONTELA
test center