Εορταστικά σήματα προσφέρει η Bentley.

Tα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα ισχύουν για κάθε όχημα που βγαίνει από τη γραμμής παραγωγής της Bentley στο εργοστάσιο Crewe, στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου του 2019.

Αλλάζει λόγω γενεθλίων η Bentley

2.060 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2018)

Η Bentley το 2019 γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και για αυτό το λόγο σε όλα τα νέα μοντέλα που θα κατασκευαστούν θα προσφέρει ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η φίρμα το παραδοσιακό σήμα της Bentley που τοποθετείται στο καπό αλλά και στο πορτμπαγκάζ θα πάρει κάποιες εορταστικές «πινελιές» φέροντας ένα χρυσό περίγραμμα τόσο στον κύκλο, όσο και στο γράμμα «Β», ενώ το ίδιο σήμα θα τοποθετηθεί και στοπ μοχλό ταχυτήτων.
 
Επίσης οι Bentley της επόμενης χρονιάς θα διαθέτουν στο εσωτερικό τους το σήμα της μάρκας κεντημένο με κλωστή χρυσής απόχρωσης, ενώ στο κάτω μέρος των πάνελ των θυρών θα τοποθετηθεί μία μεταλλική ράβδος που θα αναγράφει τις χρονολογίες 1919-2019 δεξιά και αριστερά της μάρκας.
Όπως ενημέρωσε η φίρμα τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα ισχύουν για κάθε όχημα που βγαίνει από τη γραμμής παραγωγής της Bentley στο εργοστάσιο Crewe, Cheshire, στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου του 2019.
 
Αυτή η περίοδος θα σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια από τότε που ο W.O. Bentley δημιούργησε την εταιρεία, αν και χρειάστηκαν άλλα δύο χρόνια για να πάρει ο ιδιοκτήτης της βρετανικής μάρκας στα χέρια του το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής.

Toyota
moto