• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της ανάδειξής του ως «το πιο ικανοποιητικό όχημα της Αμερικής», το Genesis G90 απέκτησε την αναβαθμισμένη του εκδοχή για το 2018.

Από τη στιγμή που το μοντέλο λανσαρίστηκε πριν από έναν χρόνο, οι αλλαγές του νέου Model Year δεν είναι σημαντικές και η μεγαλύτερη αφορά στα στάνταρ LED φωτιστικά σώματα προηγμένης τεχνολογίας.

Το G90 διαθέτει δερμάτινα Nappa καθίσματα και ηχοσύστημα της Lexicon με 17 ηχεία. Στη λίστα του εξοπλισμού υπάρχουν οι ξύλινες επενδύσεις, τα θερμαινόμενα/αεριζόμενα καθίσματα, ο ασύρματος φορτιστής για smartphone και το σύστημα infotainment με την οθόνη των 12,3 ιντσών.

Κάτω από το καπό τοποθετούνται δύο κινητήρες. Ο μικρός είναι ο V6 turbo των 3,3 λίτρων, που αποδίδει 370 ίππους και 509 Nm ροπής. Ο μεγάλος είναι 5λιτρος V8 και έχει ισχύ 425 αλόγων και ροπή 518 Nm.

Αναβαθμισμένο Genesis G90

Διαβάστηκε από 2204 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/7/2017

Το Genesis G90 ανακηρύχθηκε πρόσφατα το πιο ικανοποιητικό όχημα της Αμερικής και αμέσως μετά οι Κορεάτες μας σύστησαν με την αναβαθμισμένη εκδοχή της premium ναυαρχίδας τους.

 
Μέσα στο πανηγυρικό κλίμα της ανάδειξής του ως «το πιο ικανοποιητικό όχημα της Αμερικής», το Genesis G90 απέκτησε την αναβαθμισμένη του εκδοχή για το 2018.
 
Από τη στιγμή που το μοντέλο λανσαρίστηκε πριν από έναν χρόνο, οι αλλαγές του νέου Model Year δεν είναι σημαντικές και η μεγαλύτερη αφορά στα στάνταρ LED φωτιστικά σώματα προηγμένης τεχνολογίας στο G90 3.3T Premium.
 
Το κορυφαίο G90 5.0 Ultimate αποκτά σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες, που αποτελείται από δύο HD οθόνες 10,3 ιντσών. Αμφότερες οι εκδόσεις εξοπλίζονται με CD/DVD player.
   
Το G90 διαθέτει δερμάτινα Nappa καθίσματα, επένδυση μικροϊνών στην οροφή και ηχοσύστημα της Lexicon με 17 ηχεία. Στη λίστα του εξοπλισμού υπάρχουν οι ξύλινες επενδύσεις, τα θερμαινόμενα / αεριζόμενα καθίσματα, ο ασύρματος φορτιστής για τα smartphone και το σύστημα infotainment με την οθόνη των 12,3 ιντσών.
 
Κάτω από το καπό τοποθετούνται δύο κινητήρες. Ο μικρός είναι ο V6 turbo των 3,3 λίτρων, που αποδίδει 370 ίππους και 509 Nm ροπής. Ο μεγάλος είναι 5λιτρος V8 και έχει ισχύ 425 αλόγων και ροπή 518 Nm. Τα δύο μηχανικά σύνολα συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ υπάρχει και η επιλογή για σύστημα τετρακίνησης.

Tags: HYUNDAI, Genesis, G90