Πάνω σε μία αναβαθμισμένη έκδοση της plug-in υβριδικής Bentayga, εργάζονται οι άνθρωποι της Bentley.

Αναβαθμίζει την plug-in Bentayga η Bentley

1.987 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2018)

Πάνω σε μία αναβαθμισμένη έκδοση της plug-in υβριδικής Bentayga, εργάζονται οι άνθρωποι της Bentley την ίδια ώρα που το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια.

Δηλώσεις για τα μελλοντικά πλάνα της Bentley έκανε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Adrian Hallmark. Αν και ο ισχυρός άντρας της φίρμας είχε δηλώσει στο παρελθόν πως το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Bentley θα έχει λανσαριστεί μέχρι το 2025, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα συμβεί στο τέλος του χρονοδιαγράμματος.
 
Απαντώντας σε αυτή την ερώτηση ο Hallmark είπε πως πριν από τα έτη 2023-2024-2025 δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για ένα ηλεκτρικό μοντέλο, αποδίδοντας αυτή την απόφαση στη μη ύπαρξη ικανού πακέτου μπαταριών για την μηδενικών ρύπων Bentley.
Επιπλέον αρνήθηκε να πει εάν το πρώτο «πράσινο» αυτοκίνητο θα βασίζεται σε κάποιο από τα υπάρχοντα μοντέλα ή θα είναι ένα ολοκαίνουριο αμάξι. Ωστόσο υπογράμμισε πως ότι και να συμβεί θα είναι ένα όχημα που θα μπορεί να ταξιδέψει σε μεγάλες αποστάσεις διατηρώντας το στυλ και την άνεση που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της μάρκας.
 
Από κει και πέρα αναφερόμενος σε άλλα πρότζεκτ της εταιρείας, ο Adrian Hallmark σημείωσε πως μία αναβαθμισμένη έκδοση της υπάρχουσας plug-in υβριδικής Bentayga βρίσκεται στα άμεσα πλάνα . Πληροφορίες σχετικά με το πότε θα φτάσει το μοντέλο δεν αναφέρθηκαν, ωστόσο έγινε σαφές πως η plug-in υβριδική Bentayga θα εξοπλιστεί με ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών που θα διευρύνει την αυτονομία κίνησης μέσω του ηλεκτρισμού.

peugeot
NISSAN