Σε συνέχεια του περσινού «Styled by Courreges», το νέο Citroen E-Mehari διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με αυξημένη ροπή κατά 20%, νέο ταμπλό, καινούρια καθίσματα, περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό, επιλογή για hard top οροφή, καλύτερη θερμική και ακουστική μόνωση, ενώ τα αμάξωμα διαθέτει καλύτερη αντιδιαβρωτική επεξεργασία.

Πλέον, η ροπή του ηλεκτρικού κινητήρα κορυφώνεται στα 166 Nm ως τις 3.700 σ.α.λ., ενώ είναι στα 140 Nm μετά από αυτό το σημείο. Η αυτονομία είναι στα 195 χλμ., ενώ για την φόρτιση απαιτούνται 10,5 ώρες με τη χρήση ταχυφορτιστή ή 16,5 ώρες σε μία κοινή οικιακή πρίζα.

Στοιχεία όπως το πλαστικό αμάξωμα και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παραμένουν. Το ίδιο και η δυνατότητα να πλύνεις το αμάξι μέσα έξω με το λάστιχο, χάρη στις αδιάβροχες επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες, αλλά και τα λαστιχένια πατάκια.

Οι τιμές του νέου Citroen E-Mehari ξεκινούν στην πατρίδα του τη Γαλλία, από τα 19.500 ευρώ για την soft-top έκδοση και τα 20.700 ευρώ για την hard-top εκδοχή.

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν νέοι χώροι αποθήκευσης, όπως και στα πάνελ των θυρών, κάτι που αυξάνει την πρακτικότητα του E-Mehari. Έμπνευση για το ανασχεδιασμένο ταμπλό υπήρξαν άλλα μοντέλα της φίρμας, όπως τα C3 και C4 Cactus.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέα καθίσματα μπροστά, τα οποία πλέον ρυθμίζονται σε ύψος. Μέσω του συστήματος Easy-Entry, διευκολύνεται η πρόσβαση στις πίσω θέσεις.

Αναβαθμίζεται το Citroen E-Mehari (+video)

5.390 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Το ιδιαίτερης αισθητικής Citroen E-Mehari αναβαθμίζεται συνολικά, αποκτώντας επιλογή για hard-top οροφή, βελτιωμένο εσωτερικό, αλλά και έναν πιο «ροπάτο» ηλεκτρικό κινητήρα.

Η Citroen παρουσιάζει την αναβαθμισμένη έκδοση του ηλεκτρικού E-Mehari, το οποίο διαθέτει πλέον νέο εσωτερικό και μία hard-top οροφή, σετ με πλευρικά παράθυρα.
 
Σε συνέχεια του περσινού περιορισμένης παραγωγής «Styled by Courreges», το νέο Citroen E-Mehari διαθέτει ένα ηλεκτρικό μοτέρ με αυξημένη ροπή κατά 20%, νέο ταμπλό, καινούρια καθίσματα, περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό, επιλογή για hard top οροφή, καλύτερη θερμική και ακουστική μόνωση, ενώ τα αμάξωμα διαθέτει καλύτερη αντιδιαβρωτική επεξεργασία.
 
Πλέον, η ροπή του ηλεκτρικού κινητήρα κορυφώνεται στα 166 Nm ως τις 3.700 σ.α.λ., ενώ έχει σταθερή τιμή στα 140 Nm μετά από αυτό το σημείο. Οι μπαταρίες προσδίδουν στο αναβαθμισμένο E-Mehari αυτονομία 195 χλμ., σύμφωνα με τον κύκλο NEDC. Για την φόρτιση απαιτούνται 10,5 ώρες με τη χρήση ταχυφορτιστή ή 16,5 ώρες σε μία κοινή οικιακή πρίζα.
   
Στο εσωτερικό συναντάμε νέα καθίσματα μπροστά, τα οποία πλέον ρυθμίζονται σε ύψος. Μέσω του συστήματος Easy-Entry, διευκολύνεται η πρόσβαση στις πίσω θέσεις. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχουν νέοι χώροι αποθήκευσης, όπως και στα πάνελ των θυρών, κάτι που αυξάνει την πρακτικότητα του E-Mehari. Έμπνευση για το ανασχεδιασμένο ταμπλό υπήρξαν άλλα μοντέλα της φίρμας, όπως τα C3 και C4 Cactus.
 
Στοιχεία όπως το πλαστικό αμάξωμα και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, παραμένουν. Το ίδιο και η δυνατότητα να πλύνεις το αμάξι μέσα έξω με το λάστιχο, χάρη στις αδιάβροχες επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες, αλλά και τα λαστιχένια πατάκια.
 
Οι τιμές του νέου Citroen E-Mehari ξεκινούν στην πατρίδα του τη Γαλλία, από τα 19.500 ευρώ για την soft-top έκδοση και τα 20.700 ευρώ για την hard-top εκδοχή. Τα πιο πάνω ποσά περιλαμβάνουν επιδότηση 6.000 ευρώ που δίνεται στη Γαλλία για τα ηλεκτρικά οχήματα.
 

Toyota
test center