Η Cadillac αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή της XTS, με το μοντέλο να προσφέρει πλέον φρεσκαρισμένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία και βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά.

Όσοι έχουν σπορ ανησυχίες, ας δουν τη νέα έκδοση XTS Platinum V-Sport, η οποία διαθέτει το twin-turbo V6 σύνολο των 410 ίππων και σύστημα τετρακίνησης.

Αλλαγές υπάρχουν στα εμπρός καθίσματα, τα οποία έχουν γίνει πιο αναπαυτικά. Δουλειά έχει γίνει και στην ηχομόνωση της καμπίνας. Η Cadillac τοποθέτησε το τελευταίο σύστημα infotainment, που διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών.

Ανανεωμένη Cadillac XTS

3.253 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Με πιο ραφιναρισμένη εμφάνιση και περισσότερες τεχνολογικές εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας, έρχεται η ανανεωμένη εκδοχή της Cadillac XTS. Ας δούμε τι αλλάζει στο αμερικάνικο σεντάν…

 
Η Cadillac αποκάλυψε την ανανεωμένη εκδοχή της XTS, με το μοντέλο να προσφέρει πλέον φρεσκαρισμένη εμφάνιση, περισσότερη τεχνολογία και βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά.
 
Όπως βλέπουμε και στις εικόνες, η νέα Cadillac XTS εναρμονίζεται με την αισθητική της CT6. Η εταιρεία εμπλούτισε την παλέτα χρωμάτων αλλά και τις επιλογές φινιρίσματος του εσωτερικού, που πλέον περιλαμβάνει στην έκδοση Platinum το συνδυασμό Maple Sugar και Jet Black.
 
Αλλαγές υπάρχουν και στα εμπρός καθίσματα, τα οποία έχουν γίνει πιο αναπαυτικά. Δουλειά έχει γίνει και στην ηχομόνωση της καμπίνας. Τροποποιήθηκε το σχέδιο των ελαστικών για τους τροχούς των 19 και 20 ιντσών προς όφελος της ποιότητα κύλισης, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται πλέον και η ανάρτηση Magnetic Ride Control με Rear Air Leveling.
   
Όσοι έχουν σπορ ανησυχίες, ας δουν τη νέα έκδοση XTS Platinum V-Sport, η οποία διαθέτει το twin-turbo V6 σύνολο των 410 ίππων και σύστημα τετρακίνησης. Οι υπόλοιπες εκδόσεις εξοπλίζονται με το V6 μοτέρ των 3,6 λίτρων και 304 ίππων, που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.
 
Η Cadillac τοποθέτησε το τελευταίο σύστημα infotainment, που διαθέτει οθόνη αφής 8 ιντσών και υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Σε ό,τι αφορά στις τεχνολογίες ασφάλειας, σε αυτές περιλαμβάνονται συστήματα όπως τα Low Speed Automatic Braking, Following Distance Indicators, Adaptive Cruise Control, Forward/Reverse Automatic Braking, Lane Change Alert και Side Blind Zone Alert.

Tags: CADILLAC, XTS