8 φωτογραφίες »

Ανανεωμένο Citroen C3 Aircross Vs «ευρωπαϊκά» μικρά SUV

37.520 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Citroen C3 Aircross ανανεώθηκε ριζικά και πλέον θέλει να πάρει την θέση που του αξίζει στην κατηγορία των B-SUV. Θα τα καταφέρει;

Η κατηγορία των μικρών SUV αντλεί σημαντικό μέρος των συνολικών πωλήσεων στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη και αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορη την Citroen. Για να καταφέρει η γαλλική φίρμα να μπει «σφήνα» και να αυξήσει το μερίδιό της, προχώρησε στην ριζική ανανέωση του C3 Aircross.


Στο πίσω μέρος, πάλι, οι ισχυροί «ώμοι» του δεσπόζουν και υπογραμμίζουν το πλάτος και τον δυναμισμό του μοντέλου

Στο πίσω μέρος, πάλι, οι ισχυροί «ώμοι» του δεσπόζουν και υπογραμμίζουν το πλάτος και τον δυναμισμό του μοντέλου

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


To facelift μοντέλο είχε ως πηγή έμπνευσης το Citroen CXperience concept, συνεπώς, αν τοποθετηθεί δίπλα-δίπλα με τον προκάτοχό του, δύσκολα θα αντιληφθεί κανείς τον βαθμό «συγγένειας» σε ό,τι αφορά την σχεδίασή του. Το ανανεωμένο Citroen έρχεται επίσης με νέα μεγαλύτερη οθόνη 9 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και με δυνατότητα σύνδεσης με τις εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay. Σε επίπεδο χώρων, το C3 Aircross εξακολουθεί να είναι ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ: από 410 έως και 520 λτ.)

Το γαλλικό SUV, θα είναι διαθέσιμο με τον turbo PureTech των 1,2 λίτρων με ισχύ 110 και 130 ίππων, καθώς και τον turbodielsel των 1,5 λίτρων με 110 ίππους (προσφέρεται και με 120 ίππους αποκλειστικά ως αυτόματο). Όσον αφορά στην μετάδοση της κίνησης, αυτή γίνεται αποκλειστικά στον εμπρόσθιο άξονα είτε μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, ή μέσω του αυτόματου EAT6. Οι πρώτες μονάδες του ανανεωμένου Citroen C3 Aircross θα φτάσουν αντιπροσωπείες στην Ελλάδα πολύ σύντομα για αυτό διαβάστε ποια είναι τα όπλα του ανανεωμένου C3 Aircross και πως στέκεται απέναντι στον «ευρωπαϊκό» ανταγωνισμό του.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto