• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εικόνα που δείχνει το ανανεωμένο Ford-EcoSport με τις προδιαγραφές της Βραζιλίας μπορεί να μην είναι σε υψηλή ανάλυση, αλλά αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα γίνουν και που θα είναι παρόμοιες με το αντίστοιχο μοντέλο για την Κίνα και για τις Η.ΠΑ.

Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Ford EcoSport διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό με οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment SYNC 3 της Ford και νέο τιμόνι.

Ανανεωμένο Ford EcoSport

Διαβάστηκε από 2419 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2017

Το Ford EcoSport με προδιαγραφές για την αγορά της Βραζιλίας δέχεται ανανέωση και η Ford ανέβασε κάποιες πρώτες φωτογραφίες στο site της. Δείτε πιες είναι οι αλλαγές που δέχτηκε.

 
Η Ford Βραζιλίας δημοσίευσε στον ιστότοπό της μια εικόνα του ανανεωμένου Ford EcoSport, του compact SUV της που θα λανσαριστεί τον Ιούλιο.
 
Η εικόνα που δείχνει το ανανεωμένο Ford-EcoSport με τις προδιαγραφές της Βραζιλίας μπορεί να μην είναι σε υψηλή ανάλυση, αλλά αποκαλύπτει τις αλλαγές που θα γίνουν και που θα είναι παρόμοιες με το αντίστοιχο μοντέλο για την Κίνα και για τις Η.ΠΑ. Το, εμπνευσμένο από το Kuga, B-SUV της Ford, διαθέτει μία ενιαία μάσκα, νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερους προβολείς, τριγωνικά φώτα ομίχλης και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Ακόμα, η ρεζέρβα θα βρίσκεται στην εξωτερική μεριά της πόρτας του χώρου αποσκευών και τέλος, τα φτερά θα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος..
Το παρόν Ford EcoSport διατίθεται στη Βραζιλία με κινητήρες 1.6λτ. και 2.0 λτ. οι οποίοι μπορούν να κάψουν και αιθανόλη. Μαζί με το ανανεωμένο EcoSport θα κάνει ντεμπούτο και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.5 λτ. Ti-VCT ο οποίος αποδίδει 137 ίππους και 158.5 Nm ροπής και η Βραζιλία θέλει να είναιη πρώτη αγορά που θα αποκτήσει πρόσβαση στο νέο αυτό κινητήρα.
 
Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Ford EcoSport διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό με οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment SYNC 3 της Ford και νέο τιμόνι. Η ανανεωμένη εκδοχή του EcoSport Βραζιλιάνικων προδιαγραφών θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες τον Ιούνιο του 2017 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.