• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Υπομονή τρεις ημέρες ακόμα και θα δείτε την ανανεωμένη εκδοχή του VW Golf έβδομης γενιάς.

Ανανεωμένο Golf σε 3 μέρες

7.181 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2016

Σε τρεις ημέρες η Volkswagen θα μας συστήσει με την ανανεωμένη εκδοχή του Golf, η οποία θα ξεχωρίζει όχι τόσο με την εμφάνισή της, αλλά με τους δύο νέους κινητήρες που θα αντικαταστήσουν τα σύνολα 1.4 TSI και 1.6 TDI.

 
Η ανανεωμένη έβδομη γενιά του του Volkswagen Golf θα λανσαριστεί σε τρεις ημέρες, με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και -κατά τα φαινόμενα- με δύο νέους κινητήρες.
 
Το υπάρχον Golf που υπάρχει στην αγορά από το 2012, λέγεται πως θα λανσαριστεί στην ανανεωμένη του εκδοχή με το νέο 4κύλινδρο σύνολο βενζίνης 1.5 TSI, το οποίο στηρίζεται στο τωρινό 1.400άρι μοτέρ. Επιπλέον, ο 1.6 TDI κινητήρας πετρελαίου θα μικρύνει και θα μεταμορφωθεί σε 1.5 TDI.
 
Στο παρελθόν πάντως, είχε καταστεί σαφές πως οι εν λόγω κινητήρες δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμοι, καθώς θα κατασκευαστούν όταν έχει νόημα βάσει των κανονισμών για τις εκπομπές CO2, καθώς είναι πιο ακριβοί από τους υπάρχοντες. Επιπλέον, λέγεται πως το ανανεωμένο Golf θα διατίθεται σε λιγότερες εκδόσεις.
 
Κατά τα γνωστά, μην περιμένετε κάτι συνταρακτικό στην εμφάνιση, καθώς λογικά θα δούμε ανασχεδιασμένα φώτα, αλλαγές στους προφυλακτήρες και αναβάθμιση στα σημεία στο εσωτερικό.