Ανανεωμένο Honda Civic

64.326 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2019)

Η Honda προχώρησε στην ανανέωση του Civic αλλάζοντας αμυδρά την εμφάνιση ενώ πρόσθεσε και μερικά νέα στοιχεία στην καμπίνα και τις τεχνολογίες με τις οποίες προσφέρεται.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Honda Civic για την αμερικανική αγορά ήρθε η ώρα και για την Ευρώπη. Οι Ιάπωνες φρεσκάρουν το μικρομεσαίο τους περίπου στο μέσον της εμπορικής του πορείας, όπως είναι λογικό άλλωστε. Οι αλλαγές περιορίζονται στο αισθητικό κομμάτι εντός και εκτός με τη γκάμα των κινητήρων να παραμένει ίδια.

Μιλώντας για τα μηχανικά σύνολα, το ανανεωμένο Civic θα συνεχίσει την καριέρα του με τον 1.000άρη turbo VTEC των 124 ίππων και τον 1,5 λτ. turbo VTEC των 182 ίππων ενώ μοναδική diesel επιλογή θα είναι ο 1,6 i-DTEC με 120 άλογα. Για τη μετάδοση στην εμπρός άξονα συναντούμε το 6άρι μηχανικό κιβώτιο και το 9άρι αυτόματο.

Στο αισθητικό κομμάτι, τώρα, εκεί όπου παρατηρούνται και οι όποιες αλλαγές συναντούμε έναν ελαφρώς ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαφοροποιημένες γρίλιες χαμηλά. Επιπλέον, νέος είναι και ο σχεδιασμός στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων, όπως επίσης και των στοιχείων στα φώτα ημέρας. Στάνταρ είναι οι ζάντες 16 ιντσών στη βασική έκδοση, ενώ οι πιο πλούσιες εφοδιάζονται με 17άρες.

Κλείνουμε με το εσωτερικό εκεί όπου σύμφωνα με το ιαπωνικό στρατόπεδο έχουν βελτιωθεί τα επίπεδα της απτής ποιότητας. Νέες υφασμάτινες ενθέσεις στα πάνελ και το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα του οδηγού στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις δίνουν το «παρών». Σε κάθε περίπτωση το Civic προσφέρεται στάνταρ με τη σουίτα Honda Sensing που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων cruise control, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας κ.ά.

Το ανανεωμένο Honda Civic θα λανσαριστεί στην Ευρώπη τον ερχόμενο Δεκέμβρη με τις πρώτες παραδόσεις να πραγματοποιούνται τον Ιανουάριο του 2020.

 

Σχολιάστε
Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC