• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι σχεδιαστές της Honda επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές.

Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο, φαίνεται από τις εικόνες ότι προσφέρονται δερμάτινα καθίσματα σε δύο τόνους χρωμάτων, μαύρο και καφέ.

Το ανανεωμένο Jazz έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία τον Ιούνιο.

Το επερχόμενο μοντέλο θα προσφέρει στον οδηγό συστήματα άμεσου φρεναρίσματος, διατήρησης λωρίδας, cruise control κ.α

Aνανεωμένο Ηοnda Jazz

3.727 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/5/2017

Oι σχεδιαστές της Ηοnda απέφυγαν να αλλάξουν ριζικά το Jazz, όμως προχώρησαν σε μικρές διαφοροποιησεις για το κρατήσουν μοντέρνο.

 
Στην δημοσιότητα ήρθαν επίσημες εικόνες από την Honda που αποκαλύπτουν νέα στοιχεία που φέρνει η ιαπωνική μάρκα για το μικρό της Jazz. Οι σχεδιαστές της Honda επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση του Jazz, ωστόσο διαφοροποίησαν κάποια χαρακτηριστικά του, πραγματοποιώντας ένα ουστιαστικό φρεσκάρισμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές στο εξωτερικό παρατηρούνται κυρίως στον πρόβολο με την μεγαλύτερη γρίλια που κάνει το Jazz να θυμίζει εν πολλοίς το νέο Civic. Επιπλέον, νέα στοιχεία είναι οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, όπως και τα ανανεωμένα LED φωτιστικά σώματα.
Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο, φαίνεται από τις εικόνες ότι προσφέρονται δερμάτινα καθίσματα σε δύο τόνους χρωμάτων, μαύρο και καφέ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το επερχόμενο μοντέλο θα προσφέρει στον οδηγό συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος, υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, cruise control κ.α

Στο πεδίο των κινητήρων το ανανεωμένο Jazz θα έχει στη φαρέτρα του 3 μηχανικά σύνολα και ένα υβριδικό. Πιο συγκεκριμένα, βάση της γκάμας θα αποτελέσει ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 1,3 λτ. με απόδοση 102 ίππων, με επόμενη επιλογή τον 1.500άρη i-VTEC με 120 άλογα. Φήμες αναφέρουν πως σε συγκεκριμένες αγορές θα διατεθεί και μια «καυτή» έκδοση του Jazz, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περαιτέρω πληροφορίες. «Πράσινη» επιλογή θα αποτελέσει το υβριδικό Jazz με τον προαναφερθέντα βενζινοκινητήρα 1,5 λτ., ο οποιός θα συνεπικουρείται από έναν ηλεκτροκινητήρα με συνολική απόδοση 137 ίππων ισχύος. Το σύνολο θα ολοκληρώνεται με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το ανανεωμένο μοντέλο έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία τον Ιούνιο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κάνει το πέρασμά του προς την Ευρωπαϊκή αγορά. Θα θέλατε να το δείτε στην Ευρώπη;

Tags: HONDA JAZZ