Στην επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου QX80 προχώρησε η Infiniti.

Το ενημερωμένο QX80 φέρει μία νέα μπροστινή όψη.

Tο μοντέλο θα κάνει την επίσημη δημόσια εμφάνισή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι.

Ανανεωμένο Infiniti QX80

2.211 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2017)

Στην επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου QX80 προχώρησε η Infiniti, λίγο πριν το μοντέλο κάνει την επίσημη δημόσια εμφάνισή του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι.

Το ενημερωμένο QX80 φέρει μία νέα μπροστινή όψη, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχει η νέα γρίλια, ενώ στο SUV έχουν τοποθετηθεί νέοι εμπρόσθιοι προβολείς, αλλά και αναθεωρημένοι αεραγωγοί ευρισκόμενοι σε όλο το πλάτος του μπροστινού προφυλακτήρα.
 
Στο οπίσθιο μέρος τα φωτιστικά σώματα έχουν ανασχεδιαστεί, ενώ ενημερωμένος είναι και ο προφυλακτήρας. Σύμφωνα με την εταιρεία η πίσω πόρτα είναι και αυτή ένα από τα στοιχεία που έχουν επανασχεδιαστεί διαθέτοντας στη μέση μία διακοσμητική λωρίδα χρωμίου.
 
Ολοκληρώνοντας το εξωτερικό μέρος θα πρέπει να αναφέρουμε τις 20αρες ζάντες, ενώ διαθέσιμοι είναι και τροχοί 22 ιντσών.
Στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς ένα αναθεωρημένο φωτισμό στα όργανα, ενώ νέα σχεδίαση φέρουν και οι θήκες για ποτήρια. Το δέρμα αλλά και τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία είναι στη διάθεση του οδηγού, ενώ η Infiniti αν αναφέρει πως έχει προστεθεί επιπλέον μόνωση, μαύρα χαλιά και ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγαλύτερες οθόνες για τα πίσω καθίσματα.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το ιαπωνικό SUV παίρνει ισχύ από έναν V8 κινητήρα 5.6 λίτρων, ο οποίος παράγει 405 ίππους και 560 Nm ροπής και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο επτά ταχυτήτων το οποίο με τη σειρά του μπορεί να συνδυαστεί με ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης.
 
Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ να θυμίσουμε πως το ανανεωμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, που είναι προγραμματισμένο από τις 14 έως τις 18 Νοεμβρίου.

home pro
moto