4 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από έναν εξελιγμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα SmartStream 1.000 κ.εκ..

Ανανεωμένο Kia Picanto

18.809 Επισκέψεις στο άρθρο (23/5/2020)

H Κia παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Picanto στην αγορά της Κορέας και σύντομα θα κάνει το ίδιο και για το ευρωπαϊκών προδιαγραφών μοντέλο. Δείτε το.


Την ανανεωμένη έκδοση του Picanto παρουσίασε η Κia στην Κορέα πριν κάνει το ίδιο σύντομα για τις υπόλοιπες αγορές, όπως αυτή της Γηραιάς Ηπείρου. Μάλιστα, η Kia ονόμασε το ανανεωμένο Picanto ως «Μοrning Urban» για να το ξεχωρίσει από την pre-facelift έκδοση.

Στο κομμάτι της εξωτερικής σχεδίασης, το Kia Μοrning Urban υιοθετεί νέα γρίλια «tiger» με γραμμές χρωμίου στο κέντρο της, νέα φωτιστικά σώματα και πιο σπορ προφυλακτήρα που ενσωματώνει πάνω του φώτα ομίχλης νέας σχεδίασης. Στο πίσω μέρος, τα πίσω LED φώτα είναι πλέον 3D, ενώ ο προφυλακτήρας είναι αρκετά διαφορετικός, ιδιαίτερα χαμηλά, λόγω του καινούριου διαχύτη.

Οι διαφοροποιήσεις δεν είναι μεγάλες στην καμπίνα καθώς το Picanto εξοπλίζεται τώρα με οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, πίνακα οργάνων 4,2 ιντσών, σύστημα Bluetooth Multi Connection, σύστημα αναγνώρισης φωνητικών εντολών αλλά και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης όπως:  Blind-Spot Collision-Avoidance Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Rear Side Collision Prevention Assist, Lane Keeping Assist, Forward Collision-Avoidance Assist και Driver Attention Warning.

Η ισχύς πηγάζει από έναν εξελιγμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα SmartStream 1.000 κ.εκ απόδοσης 76 ίππων και 95 Nm ροπής που υπόσχεται κατανάλωση καυσίμου 6,3 λίτρα/100 χιλιόμετρα. Το νούμερο αυτό κάνει το ανανεωμένο Picanto το πιο οικονομικό σε κατανάλωση μοντέλο στην Κορέα. Οι τιμές του εκεί ξεκινούν από τις 9.000 ευρώ.
 

OPEL NEA MONTELA
test center