• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συναντάμε νέα μάσκα, καινούργια φωτιστικά σώματα, φώτα ημέρας LED στον μπροστά προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο.

Πίσω, όπως και στο Citroen, τα φώτα είναι πλέον μεγαλύτερα, κόκκινα και έχουν σχεδίαση 3D.

Στο εσωτερικό, η ουσιαστικότερη διαφορά είναι η προσθήκη του συστήματος infotainmet, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών.

Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του Peugeot 301 θα αρχίζει να πωλείται το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ θα κατασκευάζεται στο Βίγο της Ισπανίας.

Ανανεωμένο Peugeot 301 (+video)

7.583 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2016

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και για το Peugeot 301, να περάσει από τον πλαστικό χειρουργό. Ας δούμε τι αλλάζει στο γαλλικό προσιτό sedan, αλλά και πότε θα λανσαριστεί.

 
Λίγες ημέρες μετά τις συστάσεις με το ανανεωμένο Citroen C-Elysee, ήρθε η ώρα και για τον δίδυμο αδελφό του να επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό. Λόγος γίνεται για το Peugeot 301, το οποίο φέρει ήπιες επεμβάσεις τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.
 
Στο αμάξωμα, συναντάμε νέα μάσκα, καινούργια φωτιστικά σώματα, φώτα ημέρας LED στον μπροστά προφυλακτήρα και προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο. Η παλέτα των χρωμάτων εμπλουτίστηκε με δύο νέες αποχρώσεις, ενώ νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών. Πίσω, όπως και στο Citroen, τα φώτα είναι πλέον μεγαλύτερα, κόκκινα και έχουν σχεδίαση 3D.
 
Στο εσωτερικό, πάλι η ουσιαστικότερη διαφορά είναι η προσθήκη του συστήματος infotainmet, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών. Δέχεται φωνητικές εντολές και προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα με smartphones μέσω Android Auto και Apple CarPlay. Το σύστημα πλοήγησης διαθέτει χάρτες 3D και ενημερώνεται για την κίνηση και τις εναλλακτικές διαδρομές από την Tom Tom.  
Το ανανεωμένο Peugeot 301, ανάλογα με την αγορά, θα προσφέρεται με τον 1,2 PureTech των 82 ίππων και τον παλαιότερο 1,6 VTI των 115 αλόγων. Σε ό,τι αφορά στις diesel επιλογές, το παρόν δίνουν ο 1,6 HDI των 92 ίππων, αλλά και ο τελευταίας γενιάς 1,6 BlueHDI των 100 αλόγων.
 
Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του Peugeot 301 θα αρχίζει να πωλείται το πρώτο τρίμηνο του 2017, ενώ θα κατασκευάζεται στο Βίγο της Ισπανίας. Θα υπάρξει και αντίστοιχη κινέζικη εκδοχή, που θα φτιάχνεται στην πόλη Wuhan.
 

Tags: PEUGEOT 301