6 φωτογραφίες »

Ανανεωμένο Toyota Camry

8.859 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2020)

Mε νέα μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment εξοπλίζεται το ανανεωμένο Camry που έχει επίσης μικρές αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση αλλά και στην καμπίνα.


Στην ανανέωση του υβριδικού Camry προχώρησε η Toyota προσφέροντας στο γνωστό σεντάν ελαφρώς διαφοροποιημένη εξωτερική εμφάνιση και αρκετές αλλαγές στην καμπίνα.

Ο πρόβολος του Camry είναι ανασχεδιασμένος καθώς τόσο η άνω όσο και η κάτω μεγαλύτερη γρίλια έχουν διαφοροποιηθεί. Οι μικρές μπάρες που υπάρχουν στην δεύτερη μπορούν τώρα να χρωματιστούν μαύρες ή γκρι, ώστε να κάνουν το σεντάν πιο επιβλητικό. Ακόμα, το Camry μπορεί να εξοπλιστεί τώρα με νέες ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών αλλά και διαφορετικού χρώματος πίσω φώτα LED.

Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, βλέπουμε πλέον μια νέα οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας 9 ιντσών που έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά για καλύτερη εργονομία. Η οθόνη έχει πάνω της μπουτόν για να είναι εύχρηστη ενώ οι εφαρμογές της ανταποκρίνονται πλέον στις διαταγές του οδηγού πιο γρήγορα. Τα δερμάτινα καθίσματα μπορούν τώρα να είτε μπεζ είτε μαύρα και συνδυαστικά γίνονται διαθέσιμα δύο φινιρίσματα, από ξύλο ή τιτάνιο.

Το ανανεωμένο Camry λαμβάνει επίσης το πακέτο Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει πολλά από τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης της φίρμας όπως, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, υποβοήθηση διεύθυνσης, προσαρμοζόμενο cruise control, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας κ.α.

Το κινητήριο σύνολο δεν έχει αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως συνεχίζει να αποτελείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 2,5 λίτρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 218 άλογα.
 

Mercedes
test center