Ανανεωμένες Mercedes-AMG GLA και GLB: Mild hybrid με 306+14 άλογα
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένες Mercedes-AMG GLA και GLB: Mild hybrid με 306+14 άλογα

5.712 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2023)

Mercedes-AMG: Το «πειραχτήρι» της Mercedes-Benz παρουσίασε τις κορυφαίες εκδόσεις για τις ανανεωμένες GLA και GLB, τις Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC και Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC, στα πλαίσια της επίσημης πρεμιέρας των «απλών» εκδόσεων που φρεσκάρονται σε εμφάνιση και επωφελούνται της mild hybrid τεχνολογίας.

Φρέσκια εμφάνιση για τις Mercedes-AMG GLA και GLB

Στα πλαίσια της παρουσίασης της ανανεωμένης Mercedes GLA και Mercedes GLB, η Mercedes-AMG έδειξε στο κοινό τις κορυφαίες -προς το παρόν- εκδόσεις των compact SUV της, οι οποίες για πρώτη φορά επωφελούνται ήπια υβριδικής τεχνολογίας. Και λέμε προς το παρόν, επειδή αναμένεται και η ισχυρότερη GLA 45 που υπήρχε στη γκάμα του μικρομεσαίου SUV έως τώρα. Όπως και οι «απλές» εκδόσεις, έτσι και οι κορυφαίες έχουν δεχθεί το καθιερωμένο αισθητικό φρεσκάρισμα, που σηματοδοτεί το μέσον του κύκλου ζωής των μοντέλων.

Όσον αφορά στη GLA 35, η μάσκα Panamericana συνεχίζει να κοσμεί το κέντρο της μάσκας με ένα μεγάλο «αστέρι» στο κέντρο της, ούσα πλαισιωμένη από ανασχεδιασμένους LED προβολείς (σ.σ. τα LED φώτα είναι στάνταρ, προαιρετικά τα Multibeam LED) και έναν φρεσκαρισμένο στα σημεία προφυλακτήρα. Αντίστοιχη εικόνα και στην GLB, όπου στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν ο νέας σχεδίασης προφυλακτήρας σε συνδυασμό με τη νέα φωτιστική υπογραφή στους -εξίσου στάνταρ- LED προβολείς. Από εκεί και έπειτα, στο πλάι ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος 19 ή 20 ιντσών με δέκα ακτίνες και φινίρισμα σε μαύρο ματ. Στο πίσω μέρος, τέλος, την προσοχή τραβούν οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης με μαύρο φινίρισμα, οι αεροδυναμικοί διαχύτες και τα τα τμήματα των LED φωτιστικών σωμάτων που έχουν αναδιαταχθεί δημιουργώντας μια κομψή υπογραφή δύο «στρώσεων».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
NEO TRAFIC
skoda