Νέα μάσκα, επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix LED, για το ανανεωμένο Audi A7 Sportback.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα μάσκα, επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix LED, για το ανανεωμένο Audi A7 Sportback.

Ανανεώθηκαν τα Audi A7 & S7 Sportback (+video)

8.488 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2014)

Με ήπιες αισθητικές αλλαγές, νέα υλικά στο εσωτερικό, καινοτόμους κινητήρες και νέες τεχνολογικές εφαρμογές, συνεχίζουν την εμπορική τους καριέρα τα Audi A7/ S7, με το ντεμπούτο τους να έχει οριστεί για τα τέλη του καλοκαιριού.

Η ήπια ανανέωση των Α7/S7 ξεκινάει από το εμπρόσθιο μέρος των μοντέλων, όπου άλλαξε η μάσκα, επανασχεδιάστηκε ο προφυλακτήρας, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό των οχημάτων περιλαμβάνονται πλέον τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix LED. Στο πίσω τμήμα, οι αλλαγές είναι ακόμα πιο μικρές και περιορίζονται σε έναν ελαφρώς τροποποιημένο προφυλακτήρα και στη διαφοροποίηση των απολήξεων της εξάτμισης.Αλλαγές στη σχεδίαση της καμπίνας δεν υπάρχουν, όμως η Audi προσέθεσε στις επιλογές νέα υλικά, όπως το δέρμα Valcona και ο ξύλινος διάκοσμος από καρυδιά, αλλά και πέντε νέες αποχρώσεις στην παλέτα των χρωμάτων των καθισμάτων.Σε ό,τι έχει να κάνει με το τεχνικό κομμάτι, το ανανεωμένο A7 Sportback θα λανσαριστεί με το νέο 3λιτρο V6 TDI Clean Diesel μοτέρ του Ομίλου, το οποίο αποδίδει 218 ή 272 ίππους, με την «μικρή» του εκδοχή να εμφανίζει κατανάλωση 4,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ. Το εν λόγω μοτέρ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο S tronic των 7 σχέσεων. Μία σχέση επιπλέον διαθέτει το αυτόματο κιβώτιο της ισχυρότερης έκδοσης, η οποία εξοπλίζεται με 3.0 TDI bi-turbo μοτέρ απόδοσης 320 ίππων. Τέλος, η Audi λανσάρει τη δυναμική έκδοση S7 με το 4λιτρο V8 TFSI μοτέρ των 450 ίππων, το οποίο διαθέτει σύστημα διακοπής λειτουργίας κυλίνδρων.Η Audi αναβάθμισε το infotainment σύστημα MMI Navigation plus σε MMI touch, το οποίο εξακολουθεί να επωφελείται από τα γραφικά Nvidia, αλλά πλέον προσφέρει στάνταρ σύνδεση internet μέσω του LTE. Στα επικουρικά συστήματα περιλαμβάνονται το σύστημα νυχτερινής όρασης (night vision), το προσαρμοζόμενο cruise control με λειτουργία stop & go, το σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (active lane assist), το side assist κ.α.Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Audi A7/S7 έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού, με την τιμή εκκίνησης στη Γερμανία να ορίζεται στα 51.300 ευρώ για το Α7 και στα 82.300 ευρώ για το S7.

Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Audi A7/S7 έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού.

Οι πωλήσεις των ανανεωμένων Audi A7/S7 έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του καλοκαιριού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center